Skocz do zawartości

Problem Google sitemap

Maxi9999

Rekomendowane odpowiedzi

1)Pobrałem plik gsmaster_pl

2) Rozpakowałem i ustawiłem gsmaster_config.php

$db_baza1 = mysql_connect("localhost", "web47", "haslo");
$dbi_baza1 = mysql_select_db("moja baza którą ustawilem ", $db_baza1);

wrzuciłem na serwer plik z funcją phpinfo(); i odnalazłem funkcje DOCUMENT_ROOT która wskazuje

/srv/www/htdocs/web47/html więc ustawiłem /srv/www/htdocs/web47/maxi3000.8u.pl/

3 pliki wrzuciłem na serwer i nadałem chomody 777

4) przechodze do panelu logowania i w pozycji Utwórz zestaw plików do mapy linków serwisu

wywala błąd

Warning: dir(): open_basedir restriction in effect. File(/srv/www/htdocs/web47/) is not within the allowed path(s): (/srv/www/htdocs/web47/html/:/srv/www/htdocs/web47/phptmp/:/srv/www/htdocs/web47/files/:/srv/www/htdocs/web47/atd/) in /srv/www/htdocs/web47/html/gsmaster.php on line 156

Warning: dir(/srv/www/htdocs/web47/): failed to open dir: Operation not permitted in /srv/www/htdocs/web47/html/gsmaster.php on line 156

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /srv/www/htdocs/web47/html/gsmaster.php on line 157

co jest żle?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności