Skocz do zawartości

Co oznacze ten slang?

nostromo

Rekomendowane odpowiedzi

xrumer jak już :P są jeszcze inne softy do tego np. scrapebox. Nie bawiłem się w to ale znaczy to tyle że ustawiasz sobie w tych programach projekt i spamujesz ludziom fora i blogi. Moderatorzy mają mnóstwo roboty a Ty się cieszysz, że na jakiś tam blogach bez moderacji zostaną Twoje linki. Coraz miej skuteczne to jest gdyż publiczne bazy są już dawno "zablastowane" na amen :P Jak narzędzie dostaje się w ręce jakiegoś amatora to może sobie kłopotów narobić.

Tablice fluorescencyjne Led, banery Led - nowoczesnareklama.enstal.pl

xrumer jak już
np. scrapebox. Nie bawiłem się w to ale znaczy to tyle że ustawiasz sobie w tych programach projekt i spamujesz ludziom fora i blogi.

jak już Scrapebox to nie na forach, chyba ze wiesz jak jego tego nauczyć przez specjalna wtyczką, co jest bez sensu. Po drugie scrapebox "robi" głownie linki nofollow.

Balastowanie - dodawanie zazwyczaj dużej ilości linków do stronę docelowej, lub inne warianty. Również blastem można nazwać i 300 mocnych linków i 100 000 "śmieciowych"

Każdy SEOwiec ma swoją definicję 'blastu.

To jest cytat, podejrzewam że także początkującego.

Nie cytat tylko poprawienie literówki, a co do początkującego to napisałem przeciez że się w to nie bawiłem i zresztą nie zamierzam :) Są to jednak narzędzia wspomagające prace i jak ktoś umie to wykorzystać to na jego plus.

Dobrze zapisałem sobie na karteczce :) następnym razem nie będę wprowadzał w błąd wycinając niepotrzebne "m" z nazwy i pisząc całość małymi literami :P albo lepiej będę siedział cicho i poczekam, aż się zjawi jakiś stary wyjadacz lub moderator i wyjaśni fachowo i rzetelnie czym jest

Balastowanie -

Od dzisiaj zaczynam biegać po piastkownicach pouczając dzieci jak babki z piasku lepić. A co do forum zostawiam to fachowcom

:) Pozdro

Od dzisiaj zaczynam biegać po piastkownicach pouczając dzieci jak babki z piasku lepić.

Wracaj tu zaraz i popraw swoją literówkę ;) A na przyszłość sprawdź kogo poprawiasz. Gdybyś Ty popełniał tyle błędów w obcym sobie języku ile Max mógłbyś się nazwać poliglotą.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności