Skocz do zawartości

Indeksacja linków

Sharki93

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

stworzyłem do swojej strony dość sporo już linków jednak niestety według różnych portali takich jak ahrefs.com, czy backlinkwatch.com

oraz programu googleindexchecker

zaindeksowanych jest bardzo mało - nawet nie 1/10

moje pytanie więc brzmi czy jak wrzucę takie linki (głównie to katalogi) tutaj:

https://bl-indexer.com/index.html

to mogę liczyć na szybszą ich indeksację i tym samym być może na jakieś skoki w pozycjach?

Zawsze coś pomoże, ale skuteczność indeksacji może być różna, wszystko uzależnione od jakości linków jakie chcesz zaindeksować... Wykonaj kopię linków do indeksowania równą ilości dziennej linków do indeksacji i zobaczysz co i jak. Z drugiej strony Google pokazuje inne wartości niż narzędzia takie jak ahrefs itp.

• 2 tygodnie później...

to mogę liczyć na szybszą ich indeksację i tym samym być może na jakieś skoki w pozycjach?

Lepiej stopniowo indeksować paczkami aniżeli wszystko wrzucić do jednego koszyka i uruchomić indeksera.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Sam musisz sprawdzić ile daje efekt. Zacznij od mniejszych paczek a potem, jak efekty słabną dopal większą albo zdobywaj nowe.

Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami.

PW lub @ karol_marczak(małpa)kinowoonline.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności