Skocz do zawartości

dodawarka do Qlwebów

lechup

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam proźbe !!

Sprawdź czy Twój robot doda także strone do katalogów na skrypcie przyjazny.

Wygląd jak i struktura katalogu jest bardzo podobna tak wiec kto wie moze zadziała :D

Dwa katalogi na skrypcie "przyjazny" w mojej stopce...

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mnie po dodaniu stron przenosi do profilu... Żadnej informacji o tym, czy zgłoszenie strony przebiegło pomyślnie itd.

Czy możesz wrzucić tutaj kilka niemoderowanych QlWebów, które masz na liście? Bo chcę sprawdzić, czy się dodało :D

Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 :P) i oczywiście dodać tam swój link.

Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-)

Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW.

Not Found

The requested URL /dodaj.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/1.3.34 Server at baidu.pl Port 80

hip-hop - najlepsze forum hip-hop w sieci! :)

proxy - ukryj swoje ip, badz anonimowy w sieci!

wzory umów

A co pisze pod spodem tego obrazka?:

"Jeżeli na powyższym obrazku są litery to wpisz je w pole tekstowe Token. Jeżeli obrazek się nie wyświetla lub po prostu nie ma na nim literek nie musisz nic wpisywać." - najprostsze rozwiązanie jakie mi przyszło do głowy, nie muszę robić robota sprawdzajacego captche (tokena) ...

Co do tych martwych katalogów to właśnie pracuję nad bazą... co do przejścia do nastepnego katalogu to pomyślę, ale wszystko na plikach teraz mam zrobione - żeby nie obciążać bazy, więc sam nie wiem czy coś takiego wprowadzę...

Na razie mam takie plany:

1.) Wywalenie niedziałających qlwebów, aktualka bazy kategorii

2.) Zrobienie listy katalogów do których dodaliśmy stronę

3.) Wyświetlanie parenta kategorii

4.) Przejście do nastepnego katalogu z pominięciem kategorii

@Shaolin zobacz czy dobrze wypełniasz pola - np. adres strony ma być z https:// a adres z @, bo rozumiem, że strony w panelu "Moje strony" nie możesz dodać?

@CezAre - niestety obsługuje tylko Qlweby... inaczej masz zrobione dodawanie stron... nie łyknie

Przydałoby się również "cofanie" do kategorii lub listowanie z boku np. 5 - 10 kolejnych podkategorii katalogu w którym aktualnie jesteśmy i być może bezpośredni skok do wybranej, żeby się nie męczyć "przewijaniem".

Być może sensowne też byłoby rozsądne listowanie kilku kolejnych katalogów, nie każdy chce dodawać jak leci.

Niestety listowanie odpada, ze względu na to że wszystko jest na plikach tekstowych...

Tak, tak, tak : ) super darmowe programy i inne rzeczy - freedownload. Nie musisz tego czytać bo i tak wiesz o co chodzi z tą sygnaturką ;)

Gdy kliknę "Dodaj"

Pojawia mi się:

Not Found

The requested URL /dodaj.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/1.3.34 Server at baidu.pl Port 80

Co jest nie tak?

Pozatym, nie mam nic w "Nazwa kategorii"

hip-hop - najlepsze forum hip-hop w sieci! :)

proxy - ukryj swoje ip, badz anonimowy w sieci!

wzory umów

Daj następny :| - często w tej chwili jest tak niestety, że qlweb który wg. mojej bazy powinien być, nie ma - napisałem że pracuje nad tym... - link nastepny masz niżej niż dodaj : ) - za iframem...

czekaj, chyba że to coś innego - daj mi id swojej strony, albo nazwe usera ; ) - być może dodałeś już do wszystkich katalogów stronkę...

Tak, tak, tak : ) super darmowe programy i inne rzeczy - freedownload. Nie musisz tego czytać bo i tak wiesz o co chodzi z tą sygnaturką ;)

Musiałem zobaczyć jak masz to rozwiązane, bo sam mam podobną dodawarke :) Mniej wiecej Twoj sposob naprowadził mnie jak mam sobie poradzic z tokenami.

Ale mam pewne uwagi: Z niektorych qlwebów można pobrać obrazek tokena chodź wcale tekst z niego nie jest wymagany. Postaraj sie to poprawic aby nie trzeba było nieświadomie wklepywać wszystkich tokenow jak leci.

No i pasowała by informacja i link: do jakiej strony, katalgu i podkatalogu aktualnie dodaje się strone. Naciskająć przycisk "Dodaj" nie wiadomo gdzie dokładnie strona zostanie dodana?

Czy skrypt pamieta do jakich katalogów strona została już dodana? Jezeli nie doda się strony tylko naciśnie się "następny" to jak to zostaje zapamiętane?

Jezeli pamięta do jakich katalogów została dodana strona, to mógł by robić raport, który można później przedstawić klientowi, któremu pozycjonuje się strone.

.

Jak token nie pokazuje literek to wydawało mi się że nie sprawdza... jak natomiast coś wyswietla to wydawało mi się, że zawsze wymagało, ale może coś nie tak mówię... - link jest (najedź na nazwę kategorii :))

miałem problem z wrzuceniem najnowszych stron - bo prądu nie miałem :angry: idę aktualkę zrobić, za jakieś 10 min powinny być nowe strony ...

dodałem możliwość przeskoczenia do następnego katalogu - musi pare razy przeskoczyc wtedy ze strony na stronę...

Jak naciśniecie Pomiń nie doda wam do listy "dodanych katalogów" - natomiast jak naciśniecie następna kategoria to się doda. Krótko mówiąc: pasuje wam kategoria ciskacie dodaj, później następny, jeżeli kategoria jest be, naciskacie pomiń, jeżeli katalog jest be, naciskacie nastepny katalog :blink:

Idę pracować nad robotem aktualizującym kategorie... bo teraz już te niedziałające qlweby usunąłem - przynajmniej większość jak mi się wydaję...

Przydałoby się jakieś zliczanie do ilu katalogów strona została dodana, bo po paru dniach można się pogubić tym bardziej, że są różne ilości podkategori.

Wiem, że trudno to zliczyć, bo nie wiadomo czy rejestracja przebiegła pomyślnie. Można by zrobić jakiś przycisk, który po dodaniu prawidłowo do wszystkich wybranych kategorii zmieniałby katalog i zliczał. Czy coś w ten deseń?

Gdzie można przejrzeć listę dodanych katalogów, bo nie widzę?

Idę pracować nad robotem aktualizującym kategorie...

Koniecznie dodaj wyświetlanie nazwy KATEGORII w której znajduje się podkategoria do której wpisujemy, inaczej działamy "w ciemno" i mozna się nadziać na niezłe pułapki.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności