Skocz do zawartości

dodawarka do Qlwebów

lechup

Rekomendowane odpowiedzi

Jest już, tylko dostepne dla nowych stron... załóż 2 konto, bo problem jest taki, że jak już dodałeś gdzieś to nie mam tego zapisanego nigdzie - dopiero od wczoraj zapisuje do którego katalogu dodaliście swoją stronę, muszę dopiero opracować system wyciągajacy id tych kategorii i przy aktualce, żeby tworzył od nowa baze dla wszystkich - uwzględniając te już dodane przez was...

Nie chce wam kasować listingu :angry: bo to też nie ma sensu - nie wiecie gdzie dodaliście, jak skończą ci się kategorie daj znać, to coś zakombinujemy...

PS: Na nowym koncie daj inne strony lub słowa kluczowe bo inaczej powieli ci kategorie...

Tak, tak, tak : ) super darmowe programy i inne rzeczy - freedownload. Nie musisz tego czytać bo i tak wiesz o co chodzi z tą sygnaturką ;)

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@lechup

Klikanie next next next to zabojstwo :angry:

Podszedłem do tematu odwrotnie - maszyna pomaga ominąć manualne kroki - klikanie - tak ze całośc wpisów to 2 kliki - kategoria, potwierdz. Z tym ze robi to (wpis) dokładnie tak samo jak user. Tylko ze zaawansowany bo czesc to szuka swojej kategorii recznie, a ja potrafie 'inacze' :blink:. Dodam ze zalozenia sa takie same - ja wybieram/potwierdzam kategorię. Jak bedzie nadawało się dla endusera to pokaże :(

aha co do procka - ja mialem takie problemy jak mialem zle napisanego robota. To on wszytsko przedluza w nieskonczoność.

To wina superhosta nie skryptu... generuje 9 zapytan sql - bo staty mam które robią 5 zapytań :angry: A całość jest na plikach - testowałem u siebie na localu i zczytanie ostatniej linijki z pliku który miał 13,8 MB zajęło mu 0,0032s wiec nie może być obciążające...

Superhost coś chrzani z połączeniem level3 - przez frankfurt idzie :|, mają coś teraz zmieniać... ale mam nadzieję, że na lepsze : P

PS: Na razie zainteresowanie nie przekracza możliwości serwera... tak mi się wydaję przynajmniej : ) najwyżej trzeba będzie się sciepać na konto tylko dla baidu.pl, przecież 300 na rok to nie jakaś kupa szmalu, ale może wyciągnie, jak będą problemy dam znać...

Tak, tak, tak : ) super darmowe programy i inne rzeczy - freedownload. Nie musisz tego czytać bo i tak wiesz o co chodzi z tą sygnaturką ;)

Na razie do testów przewidziałem 2, żeby nie zaśmiecać więcej bazy... jak projekt chwyci to przewiduję testowo (dla zwykłego usera) 5 stron, po 150 kategorii z PR od 0 -3 - ustawionymi malejąco. No i konta premium z 1000 kategorii + 20 stron ale to już po dużych testach :angry:

Zauważyłem że nie moge dodać strony do katalogu zabezpieczonym tokenem z pod IE.

Dostaje: "Strings from image doesn`t match" A z pod FF dodaje bez problemu. Taki sam efekt mam w moim skrypcie - ostatnio walcze tylko nad dopracowaniem tych tokenów.

Czym to moze być spowodowane? czy to tylko jest tak u mnie? Myśle ze to może mieć mieć związek z ciasteczkami albo z utrzymywaniem ciągłości sesji, ale w IE nic nie mam wyłączone.

.

He he jak pisałem w kilku postach o takim narzędziu to się krzyki podniosły, że spam że tylko ręcznie. A teraz proszę ogólnie się podoba gratulacje lechup, chyba się nauczę php-a :soczek: Rozumiem, że katalogi Pr 4> zostawiasz dla konta Premium i O.K. ale zrób, chociaż żeby te były od Pr3 do pr0 a nie odwrotnie.

He he jak pisałem w kilku postach o takim narzędziu to się krzyki podniosły, że spam że tylko ręcznie. A teraz proszę ogólnie się podoba gratulacje lechup, chyba się nauczę php-a :) Rozumiem, że katalogi Pr 4> zostawiasz dla konta Premium i O.K. ale zrób, chociaż żeby te były od Pr3 do pr0 a nie odwrotnie.

przecież to właśnie napisał:

5 stron, po 150 kategorii z PR od 0 -3 - ustawionymi malejąco

proponuje dodac w menu miejsce na sugerowana kategorię uzytkownika bo mi zle przypisano

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Jesli chodzi o sugestie, to proponuje dodac mozliwosc wyboru zakresu katalogow (wzgledem PR), czyli wybor do ktorych teraz dodawac (jedni moga chciec na poczatek dodawac do mocniejszych katalogow dla szybszej indeksacji, inni natomiast moga chciec zostawic te katalogi na pozniejsze, trudniejsze frazy)

proponuje dodac w menu miejsce na sugerowana kategorię uzytkownika bo mi zle przypisano

Kategorie przypisuje automat ze względu na słowa kluczowe - im lepiej dopasowane tym bardziej trafne wyniki ale może być ich mniej... wpisz sobie bardziej dokładne słowa kluczowe...

PS: Był właśnie update stronek...

Kategorie przypisuje automat ze względu na słowa kluczowe - im lepiej dopasowane tym bardziej trafne wyniki ale może być ich mniej... wpisz sobie bardziej dokładne słowa kluczowe...

PS: Był właśnie update stronek...

@mwic - ze względu na pracę na plikach jest to trudne do osiągnięcia... w tej chwili ustawia się malejąco od pr = 3 do pr = 0...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności