Skocz do zawartości

Duże wzrosty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wleciała mi fraza trudna z 100 na 10 :D, a potem po dniu ... [uWAGA] SPADŁA :D i nie ma jej w indeksie xD Takie odmrożenie, ho, ho :)

U mnie to codzienność. Takie coś potrafi irytować i pewnie jutro też się wszyscy zirytujemy:)

Czyżby Matt już wrócił? :D

Wręcz przeciwnie, wywalili go na zbity... tyłek i teraz sprzątają po jego genialnych updateach, gdzie na jednego wyciętego spamera leciało 100 niewinnych stron :D To co teraz widzimy to serpy z przed update. Cofnęli i sprzątają bajzel. Coś się zaczyna pokazywac - mrozy puszczają. Szybciej niż miało to miejsce rok temu, gdzie mrozy na niektóre frazy trwały aż do września :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

jeśli chodzi o branżę hodowlaną, kocią to też wszystko do top 30 stoi. U mnie wzrosty były z pozycji ponad 100 do 50 i okolic. Jedna fraza siedzi w TOP 10 i na razie raz o jeden w prawo raz o jeden w lewo :)

Wszystko o kotach, rasy kotów oraz filmy o kotach znajdzecie na moim portalu Dookoła KotaTV. Zapraszam serdecznie!

Intru nie gadaj bo w medykach nadal zastój. Coś się czasami przebije ale to raczej czysty "fuks".

Tam to nie sądzę, że kiedykolwiek odblokują :) Komercja znika z wyników. Chcesz viagrę ? poczytaj o niej ale jak chcesz kupić to znajdź w Bingu :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności