Skocz do zawartości

Duże wzrosty

Rekomendowane odpowiedzi

Czyżby Matt już wrócił? :D

Wręcz przeciwnie, wywalili go na zbity... tyłek i teraz sprzątają po jego genialnych updateach, gdzie na jednego wyciętego spamera leciało 100 niewinnych stron :D To co teraz widzimy to serpy z przed update. Cofnęli i sprzątają bajzel. Coś się zaczyna pokazywac - mrozy puszczają. Szybciej niż miało to miejsce rok temu, gdzie mrozy na niektóre frazy trwały aż do września :)

No też odniosłem takie wrażenie. Ale czyżby cofnęli się o rok do tyłu... trochę w to nie wierzę. Może łączą bazy stare z nowymi.

2-3 dni temu patrze a moja stronka wyleciała na zbity pysk. Site: 0. Zacząłem analizować aż w końcu dałem spokój. Dzisiaj i wczoraj stronka ma znowu site 1800 i znowu jest w top 10. Stronka powstala dokładnie 18-06-2013r.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może zmienili algorytm i teraz linki młodsze niż np. 3 miesiące mają nikłą wartość. To by tłumaczyło pewne zamrożenie wyników.

No ale to tylko takie moje luźne domysły :)

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności