Skocz do zawartości

E-Sport popularność

INOMan

Rekomendowane odpowiedzi

Nigeria, Brazylia ( tak tak ..... ) Argentyna. Chile - tam są tereny bez internetu i bez prądu lub mają prąd z generatorów. :D

Gorszych głupot nie czytałem

Poczytaj a nie trolluj, Argentyna czy Brazylia i Chile to inny kontynent niż Nigeria człowieku o czym ty bredzisz? (podobnie jak infrastruktura) Kraj afrykański porównywać do nich, to jak USA (czytaj Polski PEWEX) do Burkina Faso

Argentyna i Brazylia to nie tylko slamsy, oceń koszta ropy, energii energetycznej i wróć oni tam internet mają ale żyją swoją tradycją (kultywują pewną egzystencję, otwartość a nie tym co narzucona przez "walkman" czy "WAŁHAES")

Argentyna-elektrownie Atomowe itd..podobnie w imnnych państwach a u nas ciągłe podwyżki na cenie za to co Gierek wybudował

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Poczytaj a nie trolluj, Argentyna czy Brazylia i Chile to inny kontynent niż Nigeria człowieku o czym ty bredzisz?

KUR..A - gadamy o światowym e-sporcie ( napiszę inaczej - "globalnym" bo zaras będziesz pisał o ufoludkach które też mają neta ). Jak nie ogarniasz tematu to sie nie odzywaj.

Poczytaj a nie trolluj, Argentyna czy Brazylia i Chile to inny kontynent niż Nigeria człowieku o czym ty bredzisz? (podobnie jak infrastruktura) Kraj afrykański porównywać do nich, to jak USA (czytaj Polski PEWEX) do Burkina Faso

poczytaj troszkę i przygotuj się do następnego tekstu. W Nigerii jest największe zaludnienie na km ze wszystkich krajów które podałem. Byłem w Chile i w Brazylii i bieda tam aż piszczy - poza dużymi miastami ( możesz za kilkaset zł odwiedzić Egipt i za 20 $ przewodnik zaprowadzi Cię 5 min od hotelu gdzie zobaczysz sracze pod gołym niebem z widokiem na okno sąsiada ). Masz głowę zapchaną medialnymi bzdurami ( które też mówią że w Pl nie ma kryzysu ).

Argentyna-elektrownie Atomowe itd..

Niemcy - taki zacofany kraj że chca je u siebie likwidować ....................https://pl.wikipedia.org/wiki/Elektrownia_j%C4%85drowa#mediaviewer/Plik:Nuclear_power_station.svg

EDYTA ...

Ty chyba straciłeś "orientację" dużo wcześniej ...

Człowiek zmęczony siedzeniem całymi dniami przed monitorem, nie ma szans z kimś kto ma wypoczęty i naoliwiony wysiłkiem fizycznym organizm.

Zmęczenie fizycznie nie da nic do koncentracji idź daj sobie w kość, potem siądź przed komputer i co?

tu bardziej chodziło o odprężenie się i zajęcie czymś innym ( np. wyjście na siłownię ) a nie tyrance 12 godzin przy łopacie.

Bo znam inną wersję tych gracyz PRO (scenariusz niczym z kawiarenki internetowej, chłopaki z wielkopolski tak dla twojej swiadomości)

mozna wiedzieć w czym są PRO te "chłopaki w wielkopolski" ?

E-sport to fajna sprawa, ale nie wmówi mi ktoś, że za 5 tysi polskich....

Obecnie trwa np. TI4 - mistrzostwa w docie 2, pula nagród - ponad $10 mln., za pierwsze miejsce $5 mln.

"My o niebie - Ty o chlebie " . ...

Nie wiem kolego z kogo robisz idiotę? Bo dalej brniesz w zupełnie złym kierunku

KUR..A - gadamy o światowym e-sporcie

Twoje słowa

Nigeria, Brazylia ( tak tak ..... ) Argentyna. Chile - tam są tereny bez internetu i bez prądu lub mają prąd z generatorów. :D

Więc ci odpowiedziałem, że to nie slamsy

Niemcy - taki zacofany kraj że chca je u siebie likwidować ....................https://pl.wikipedia....wer_station.svg

EDYTA ...

Ty chyba straciłeś "orientację" dużo wcześniej ...

Kpisz sobie ze mnie? Co mnie Niemcy jak podałeś 3 kraje? Co ty wiesz o energetyce Argentyny skoro takie brednie piszesz

https://energetyka.wnp.pl/rosjanie-chca-zbudowac-w-argentynie-elektrownie-jadrowa,230163_1_0_0.html

A tekst o kryzysie w Egipcie? O czym ty teraz? Co ma turystyka do internetu, prądu czy e-sportu o którym zacząłeś rozmawiać? (sam to poruszyłeś a potem innych śmiesz obrażać?)

Jak nie ogarniasz tematu to sie nie odzywaj.

Udowodniłeś w kolejnym temacie, iż chyba nie wiesz co tutaj robisz, wielki znawco SEO i tyle mojej dyskusji z tobą, nie pij jak piszesz bo gubisz sens własnej wypowiedzi

Miłego dnia

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Z e-sportem jest tak, że jeśli nie gram w dany tytuł to ciężko zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi. Nie biegam, nie gram w piłkę ani nie skaczę na nartach ale pooglądać w TV mogę te jak i dziesiątki innych dyscyplin. Zasady są proste i wszystko jest bardzo przejrzyste. W e-sporcie tak nie jest. Zasady gier komputerowych są znacznie bardziej skomplikowane i mniej przejrzyste. Pomijam gry symulacyjne, które mają w jakimś stopniu odzwierciedlać rzeczywistość.

Nigeryjczycy są mistrzami w biegach na długie dystanse nie dla tego że "trenowali" ale dla tego że ich los smusił do takich dystansów.

Całe szczęście na rowerze nie jeżdżą i dają szanse w kolarstwie słabym europejczykom :)

Treningi WattUp.pl

Ten cały e-sport nie ma nic wspólnego ze sportem. Jedynie nazwa jest zapożyczona i tyle.

Idąc tym tokiem myślenia e-marketing to też jedynie nazwa zapożyczona ;)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Idąc tym tokiem myślenia e-marketing to też jedynie nazwa zapożyczona

Podążasz inną droga myślową. Zapoznaj się z definicją słów.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Sport

https://pl.wikipedia.org/wiki/Marketing

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Definicja i wikipedia (podana tutaj, jako źródło wiedzy) to dwa wykluczające się pojęcia ;)

Wszystko, co ma e- z przodu jest tylko nazwą zapożyczoną z pojęć funkcjonujących w normalnym świecie, więc wybacz nie klikam, nie zapoznam się ;)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

SzlafRock: udowodnij, że e-sport to nie sport. E-sport ma wszystkie cechy sportu różnicą jest jedynie forma: robi się to na komputerze.

W czym to jest gorsze/inne np. od szachów albo brydża które są w pełni uznanymi dyscyplinami sportu? Koniecznie trzeba się spocić i zmęczyć żeby coś było sportem?

Definicja sportu z wiki jak najbardziej pasuje do e-sportu.

udowodnij, że e-sport to nie sport. E-sport ma wszystkie cechy sportu różnicą jest jedynie forma: robi się to na komputerze.

W takim razie ja też uprawiam e-sport przed komputerem. Poprawiam kondycję nadgarstków, strategicznego myślenia a także (co najważniejsze) mojego rachunku bankowego. :D

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

udowodnij, że e-sport to nie sport. E-sport ma wszystkie cechy sportu różnicą jest jedynie forma: robi się to na komputerze.

W takim razie ja też uprawiam e-sport przed komputerem. Poprawiam kondycję nadgarstków, strategicznego myślenia a także (co najważniejsze) mojego rachunku bankowego. :D

Jeżeli z kimś w tym współzawodniczysz i jakoś obiektywnie mierzycie wyniki, to jak najbardziej jest to sport, bo jednym z niezbędnych elementów sportu jest współzawodnictwo.

Sportem może być np. jedzenie hot-dogów na czas - są zresztą gdzieś tam w stanach zawody w tej dyscyplinie.

Ludzie generalnie popełniają błąd utożsamiając sport z klasycznymi Greckimi dyscyplinami.

Sport nigdy nie będzie popularniejszy, a dlaczego? Ponieważ nie zbierze takiej publiki jak piłka kopana.

Za jakieś 10-15 lat prawdopodobnie się zdziwisz w tym temacie, o ile będziesz o tym pamiętał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności