Skocz do zawartości

[Zlecę] Pozycjonowanie/ ruch strony z filmami online

Odkurzacz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Jako osoba prywatna szukam osoby/ firmy pozycjonujacej ktora zajmie sie pozycjonowaniem strony z filmami online.
Prosilbym aby osoba ta/ firma zadecydowala ktore hasla beda bardziej oplacalna - czy hasla ogolnikowe, czy tytuly filmow i seriali.
Forme rozliczenia proponowalbym "oplata za ruch" przy pomocy google analytycs. Taka forma wspolpracy odpowiada mi bo ja sam mam reklamodawcow ktorzy placa za ruch.
W umowie trzeba by bylo okreslic jaka jest srednia ilosc uu dziennie i oplata byla by za kazde 100 uu z Google.
Umowa nie brala by pod uwage ruchu z fb lub mailingu i innych metod oszukanczych typu boty.
Strona jest popularna, codziennie aktualizowana automatycznie. Codziennie na strone wchodzi ok 100 do 500 uu (zaleznie od pory dnia / roku i aktualizacji portalu).
Prosilbym o oferty firm/ osob z doswiadczeniem, ktore juz rozliczaly sie w podobny sposob i maja referencje.
Jestem w pelni wyplacalny a zlecenie jest z rodzaju tych - ile wypracujesz -tyle zarobisz.
Mail do wlasciciela portalu
Dominik Znaczkowski
Drzwiparkiety24@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności