Skocz do zawartości

Nowa Grupa TuFajnie.pl

kasia70

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czemu jak zobaczyłem stronę agom a później tufajnie to zauważyłem wiele podobieństw do multikod.pl nawet ceny zbliżone ale wartość katów znacznie inna.

Katy ładnie przygotowane gdybyś zaczoł 5 lat temu to byś wyszedł chyba na dobrą prostą. :)

Alę życzę powodzenia i wytrafości i mam nadzieje że to nie będzie twoje źródło dochodów.

• 2 tygodnie później...

Masz gdzieś spis katalogów w .txt??
Katalogi:
rufo.pl
susy.pl
tylu.pl

Nie mają opcji darmowego dodania, celowo czy przeoczenie?

Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na:  domki-grodek.pl

Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Bardzo ladna Grupa katalogow, tylko ceny troche za wysokie... :pisze:

Pozdrawiam

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

• 2 tygodnie później...

Bardzo fajna grupa, zastanawia mnie jedna kwestia: na pewno wyłożyłaś sporo kasy na katalogi, ceny też spadły za multikody, są zaindeksowane i ogólnie ok, widać dobre chęci właściciela.

Ale czemu ich nie linkujesz? tak na szybko sprawdzone katalogi wyrywkowo mają po kilka - kilkanaście linków.

A przecież solidne podlinkowanie chyba nie będzie aż tak problematyczne jeśli chodzi o koszty?

Poszukujesz na wynajem mieszkanie? Opole ma Tobie wiele do zaoferowania!

W Opolu przejdziesz szkolenie BHP, a także kupisz także kartki okolicznościowe hand made!

Ale lepiej że nie linkuje niż jakby miały zostać zajechane SWL, w sumie temat ma prawie pół roku i aż zdziwiony jestem że nikt tego nie chciał spawać. Sprawdzę osobiście jakiego dają kopa:)

Ale nic nie pisałem o SWLach, są przecież inne metody.

Poszukujesz na wynajem mieszkanie? Opole ma Tobie wiele do zaoferowania!

W Opolu przejdziesz szkolenie BHP, a także kupisz także kartki okolicznościowe hand made!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności