Skocz do zawartości

Wyświetlanie zdjęcia w SERP po prawej stronie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Ostatnio zauważyłem problem.

Utworzyłem profil dla sklepu Google+, Moja Firma i Maps. Po wpisaniu frazy związanej z moim sklepem po prawej stronie pojawia się mapa, adres i inne info związane z moim sklepem, ale nie pojawia się obrazek na którym są u umieszczone nazwa i logotyp sklepu.

Moim głównym celem jest uzyskanie efektu jak na screenie:

2hd78eu.png

Bardzo zależy mi na wyświetleniu zdjęcia dokładnie w tym samym miejscu, gdzie logo "neonet" na screenie. Wszystkie profile uzupełniłem. Zamierzony efekt pojawił się kilkakrotnie na parę minut, a potem znikał i wyświetlała się tylko mapa. Dlaczego tak się dzieje? Od czego to zależy? Czekam na odpowiedzi.

• 2 tygodnie później...

Witam,

ja mam inny problem. Profil Google+ założony, telefon, adres, strona itp potwierdzona. Wpis na mapie google jest. Ale po prawej stronie SERP nie pojawia się w ogóle ten blok. W czym tkwi problem?

1. Za szybko chciałbyś, a musisz czekać lub

2. Fraza musi być unikatowa w której jesteś zgłoszony lub

3. Konkurencja na to nie pozwala...

Witam,

ja mam inny problem. Profil Google+ założony, telefon, adres, strona itp potwierdzona. Wpis na mapie google jest. Ale po prawej stronie SERP nie pojawia się w ogóle ten blok. W czym tkwi problem?

1. Za szybko chciałbyś, a musisz czekać lub

2. Fraza musi być unikatowa w której jesteś zgłoszony lub

3. Konkurencja na to nie pozwala...

1) 6 miesięcy to za krótko?

2) Jest unikatowa - nazwa firmy

3) Hmm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności