Skocz do zawartości

Katalogi opisowe

decent

Rekomendowane odpowiedzi

Zadałem to pytanie bo qlWeb-ów jest juz jak mrówków i obawiam się że któregoś dnia google uzna te całe wpisy za spam lub coś innego wywali z indeksu i papa.

Będzie tak jak przy wymianie linkorem lub innym ustrojstwem jak linki znikną to klapa i spadek.

Dlatego moim skromnym zdaniem wpisy powinny być w różnych typach katalogów sam sie przymierzam do założenia kilku ale na pewno nie qlWeb-a wolał bym opisowy jak Opisowy by Erbit u lub jakiś inny.

to chyba skrypt Erbita

decent

----------------------

Sklep ezoteryczny

dlaczego ?

Opisowy (mojego autorstwa) nie został oficjalnie udostępniony, ze względu na niedokończenie skryptu. W obecnym chwili nie dysponuje czasem, który pozwoliłby na usunięcie błędów, dokończenie... a braków w nim sporo.

Nawet strona domowa Opisowego martwa choć katalogów powoli przybywa -> https://www.opisowy.com.pl/spis-seo-katalogi-stron.html - kiedyś to dokończe.

Hmmm jutro z rana zaczne coś tam skrobać

Powodzenia... wszak tu wystarczy przeróbka choćby qlweba - choś to niewiele załatwi.

Ja tam poczekam na opisowy jak Erbit skonczy ... jak narazie wlasnie w obawie przed Google mam Qlweba - Mini i wlasny WEB24 .... jak bede mial 4 na innych skryptach to zawsze jest szansa ze po jednym zostanie :D

Erbit a moze jakas cooperacja w pracy nad Twoim katalogiem CNCAT mnie nie interesuje.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności