Skocz do zawartości

Czy wiecie, że...

No More Google

Rekomendowane odpowiedzi

;)

Ale żeby nie było tak dobrze, przedstawiam swoją wersję katalogu opartego o qlweb.

Mam nadzieję, że moja długa walka z ustawieniami css i szablonami dała rezultat, który nie rani oczu. Chciałem, żeby wyglądał trochę inaczej.

W skrócie - katalog jest moderowany, posiada mod-rewrite i jest darmowy (aczkolwiek będzie mi miło, jeśli ktoś wstawi "linkę zwrotną" :P

Zapraszam Was do dodawania wpisów :)

Katalog Najlepsze Strony

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

True ostatnio coś "mało" katalogów powstaje (czytaj - pojawia się na PiO, poza PiO już jakoś lda mnie inne miejsca na publikację katalogów przestają coś istnieć:)).

Ładny ten katalog :)

/edit:

Zapraszam do udziału w rankingu katalogów SEO - adres w stopce.

/edit2:

Mały zonk.

W regulaminie:

Każdą stronę można dodać do więcej niż jednej kategorii - o ile jest ona odpowiednia.

A przy próbie dodania drugi raz tej samej strony wywala:

Duplicate entry 'URL_STRONY' for key 2

INSERT INTO `katalog` (`id` ,`tytul` ,`url` ,`opis` ,`data_dod`, `czas_dod` ,`wyswietlen` ,`user`, `slowa`, `pr`, `ban`) VALUES ('', 'Banki', 'URL_STRONY', ' Banki internetowe. Porównaj konta osobiste, kredyty mieszkaniowe, gotówkowe, samochodowe, karty kredytowe i inne produkty finansowe dla firm i dla klientów indywidualnych., Polskie banki internetowe. Konta bankowe osobiste i dla firm, kredyty mieszkaniowe, hipoteczne, gotówkowe, samochodowe, pro', '2006-05-24', '22:13:18', 0, 'ADRES@MAILOWY.COM', 'banki, kredyty, mieszkaniowe, samochodowe, konsolidacyjne, gotówkowe, konta, osobiste, ike, windykacja, leasing, karty kredytowe, online, komercyjne, hipoteczne, lokaty, karty kredytowe, dla firm, int', -1, 1)

Sprawdzałem - błąd działa również dla innych stron.

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

PiO to nie kolebka katalgów, wczoraj pojawiło sie 11 nowych katalogów czyt. 23maja. Ale najlepsze to, że zmuszony byłem usunąć ok. 20 więc jak by na to niepatrzeć tendencja spadkowa. Ludzie nie dbają o katalogii, skrypty się sypią, nie moderują ich, zapominają o nich. Czasem domena przestaje istnieć... i takich powodów jest bardzo dużo. Przez co ja mam z dnia na dzień coraz więcej pracy z tego powodu.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Sprawdzałem - błąd działa również dla innych stron.

Z tego co widziałem udało Ci się dodać strony do różnych kategorii - chyba coś się pomieszało w skrypcie.

Czy ktoś może potwierdzić, że błąd nadal występuje?

Może ktoś ma pomysł jak to naprawić?

Dziękuję wszystkim za wpisy :)

Spis stron

ja dodałem pare swoich. jesli moderowany to poczekam na stosowne info :o

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Oczywiście katalog jest moderowany. W ten weekend miałem mniej czasu, zazwyczaj czas oczekiwania nie jest dłuższy niż parę godzin :).

Dziś zostało odrzuconych sporo wpisów. Jutro postaram się trochę oczyścić podkategorie, bo widzę, że parę osób dodaje wpisy gdzie się da, byleby było ich dużo.

Zupełnie tego nie rozumiem :brawa:

Spis stron

widzę, że parę osób dodaje wpisy gdzie się da, byleby było ich dużo. Zupełnie tego nie rozumiem

Trochę pomoderujesz katalogiem i jeszcze wielu rzeczy nie będziesz rozumiał. :) Niestety są dodający do katalogów i spamerzy. Więc jeszcze nie raz ktoś cie zaskoczy :brawa:

Co do samego katalogu stron, to faktycznie czas jaki poświęciłeś na CSS i zmianę wyglądu qlWeb dał ciekawy efekt końcowy. Podoba mi się. :) Miłego moderowania :)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Dzięki za słowa otuchy ;)

Dziś już wywaliłem przynajmniej 20-30 wpisów i kilkanaście bezsensownych kategorii.

Niektórzy jednak są bardzo uparci i będę musiał zainteresować się ustawieniami filtra :)

Zapraszam do dodawania się (zgodnie z regulaminem oczywiście ;)).

Spis stron

czy jak usuniesz stronkę dostaje się info ?

rzeczywiscie katalog miło wygląda ;) dla oka ...

Ja tez nie rozumiem ludzi ktorzy dodaja swoja stronke byl ai jak gdzie. Mam jeden katalgo mordowany ;) i widac że tam DUŻO mneij wpisów wchodzi ... pierwszy pewnie też zrobię mordowanym jak tylko sie obrobię z bieżącymi sprawami.

pozwodzenia.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie wydaje mi się, żeby qlweb'ik miał funkcję wysyłania maili po usunięciu strony ;).

Z tego co widziałem, Twoje strony są w poprawnych kategoriach ;)

Niech obawiają się tylko ci, którzy mają problemy z czytaniem :D

p.s. Mam już conajmniej trzech kandydatów do bana...

p.s.2. Panie i Panowie - katalog czeka na Wasze wartościowe wpisy :(

Spis stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności