Skocz do zawartości

Audyt strony

wojzak

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Mam mały problem, wrzuciłem moją stronę do analizy przez stronkę:

https://www.seoptimer.com/

Wynik testu pokazuje mi że moja strona nie posiada znaczników H1 a praktycznie same znaczniki H2

Jednak narzędzie Screaming Frog pokazuje że H1 są OK oraz H2 też się zdarzają.
Komu ufać? ;)

Może ktoś bardziej PRO zajrzy w kod i sprawdzi jak to jest?

www.kartkuje.pl

hm, a jak mogę [..] "stworzyć" H1

dodając w treści ;) jeżeli to CMS to bajka, jeżeli łysy html to notepad++ i lecisz z koksem :)

[edyta] to WP, więc oznaczasz tekst, wybierasz go jako H1, zapisujesz, gotowe. W css'ie ustalasz oczywiscie parametry H1.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Lub ewentualnie możesz edytować pliki szablonu, tam gdzie np. masz h2, a uważasz że powinien on być jako h1, po prostu znajdź w kodzie szablonu <h2> i zamień w wybranym miejscu.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Tak, tylko jak robisz taki zabieg jak radzi @Altaica, pamietaj o warunku bo jak nie dasz, będziesz miał sytuację, gdzie na podstronach wystąpią dwa H1, a takie coś jest już nieporządane z punktu widzenia optymalizacji.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

• 2 tygodnie później...

Ludzie ! Brak H1 na stronie to nie jest tragedia ! Strona nie musi mieć H1 aby dobrze rankować, chociaż miło by było gdyby był...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ale @Zgred my nie mówimy, że tragedia - ale od tego zaczął się wątek, od nagłówków...

To jak to działa i co tam powinno być umieszczone to inne kwestia, a autor pytał się o to, co mu wykazuje w narzędziach :)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Ludzie ! Brak H1 na stronie to nie jest tragedia ! Strona nie musi mieć H1 aby dobrze rankować, chociaż miło by było gdyby był...

Zgred, mógłbyś rozwinąć myśl? O jakich przypadkach mówisz? Nie chodzi mi o konkretne strony ale o przykłady kiedy jego brak jest OK:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności