Skocz do zawartości

[Sprzedam] duży pakiet oprogramowania seo - zennoposter, zenblog, zenpin, zenhost... OKAZJA!

rebel

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ wycofuję się z pozycjonowania, z Polskiego rynku więc chętnie odsprzedam w dobrej cenie oprogramowanie SEO, które wielu osobom bardzo może się przydać.

Aktualnie drugą młodość na allegro przeżywają różne piramidy więc jeśli ktoś ma zamiar lub już sprzedaje ale chce powiększyć usługę o nowe możliwości to mój pakiet jest jak znalazł. Dobrze skrojona oferta w dobrej cenie może jedną aukcją spłacić całe oprogramowanie, a następnie zarabiać.

Co chcę odstąpić:

• ZennoPoster Standard (5.0.2.0) (oprogramowanie główne - 5 wątków pracujących jednocześnie)
  • Zenblog (główny soft Seby - zakłada np blogi, konta web2.0) oraz poniżej dodatkowe "pakiety":
  • Szablony VIP1, VIP2, VIP3, VIP4, VIP5, VIP1EN, VIP2EN
  • ZenOgłoszenia (szablony obsługujące serwisy ogłoszeniowe)
  • ZenHost (szablony obsługujące freehosty)
  • ZenPIN (szablony obsługujące różne "pinteresty", serwisy nastawione na zdjęcia, obrazki)
  • ZenReview (szablony obsługujące katalogi firm)

Chcę sprzedać w całości i wtedy też cena będzie bardzo atrakcyjna (znacznie taniej niż cena normalna, a soft używany pracuje tak samo jak nowy :) ). Muszę poszperać bo jeszcze jakiś soft kupowałem pomagający w pisaniu tekstów, synonimów - jak coś znajdę to dorzucam dodatkowo gratis.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt na priv lub emailowy na adres rebel78 małpa o2 kropka pl aby obgadać szczegóły

Szukam osób będących na bbhf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności