Skocz do zawartości

Seotu.pl - moderowany katalog stron

BlackqPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z komentarza na blogu Lexy:

Lexy says:

Nie, chodziło mi o dodanie strony do katalogu i wykorzystanie możliwości wstawienia dodatkowych linków w treści wpisu. Zazwyczaj trzeba przekroczyć ileś znaków, aby opcja ta była dostępna. Linki są wtedy opatrzone SEO anchorami i mogą kierować do dowolnych podstron. Tego moim zdaniem powinno się najbardziej wystrzegać – sporo zafiltrowanych stron miało problemy właśnie przez takie wpisy połączone z innymi kiepskimi źródłami linków.

Fajny katalog, ale mam pytanie: jak to teraz z tymi anchorami w katalogach jest? Ponoć G tego bardzo nie lubi.

ponoć G nic nie lubi. Jedyne co lubi to naturalne linki, które tak na prawdę nie wiadomo czym są.

Wszystko o kotach, rasy kotów oraz filmy o kotach znajdzecie na moim portalu Dookoła KotaTV. Zapraszam serdecznie!

Naturalne linki to skręcone śrubowo włókna wokół rdzenia. Takimi linkami należałoby G obwiązać skoro tak je lubią ;)

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Mam pytanie odnośnie zakładki "jak dodać wpis", cytuję:

(...) Dowiedz się jak postępować w przypadku odrzucenia wpisu w naszym centrum pomocy (...)

o jakie centrum pomocy chodzi?

u mnie to, chociaż link prowadzi do owego centrum pomocy, słabo skopiowaliście treść, czy centrum pomocy też już skopiowane a jeszcze nie podpięte?

mam nadzieję że skopiowane treści szybko znikną, wszystkie.

To kpina zwykła!

(...) Nasz katalog znajduje się na wielu prestiżowych listach w tym na liście katalogiseo.info w dziale VIP (...) - a tu kopia bez głowy bo chyba nie ma katalogu waszego na tej liście czy się mylę?

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności