Skocz do zawartości

Marniutko z AdSense...

Dustean

Rekomendowane odpowiedzi

Ok dane zmienielm, zeby nie upubliczniac. To nie zmienia faktu ze wyglad ato jakby bylya ustawiona max stawka.

I bez wzgledu na zwiekszenei o 40 % ilosci klikwo przy zachowani podobnej liczby odslon.

poza tym ilosc odslon stron od kilku tygodni skoczyla mi o 30 % (tak samo ilocs userow) a ilosc odlson reklam google nie.. tak jak by byl okreslony pulap i koniec.

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Szkoda słów. Ponad 3k wyświetleń, około 40 klików i zarobki: nie całe 1,5 dolara - to jest śmiech na sali! Nie warto się starać... Przechodze na AdKontekst, tam przynajmniej więcej płacą...

hip-hop - najlepsze forum hip-hop w sieci! :)

proxy - ukryj swoje ip, badz anonimowy w sieci!

wzory umów

• 1 rok później...

Zeby nie zakladac nowego topicu sie podczepie :) , pozmienialem uklad reklam na stronie CTR z 20% skoczyło mi do 60% jednak kwota jaka otrzymuje za klik jest na poziomie 1/10 centa , przed chwilka sprawdzalem za 68 klików otrzymałem $0,02 , macie jakis pomysły/sugestie co z tym zrobic?

88x31_en.png - semrush z trialem

Szkoda słów. Ponad 3k wyświetleń, około 40 klików i zarobki: nie całe 1,5 dolara - to jest śmiech na sali! Nie warto się starać... Przechodze na AdKontekst, tam przynajmniej więcej płacą...

Odradzam za 1 220 klików w AK mam 59,98 ;/ Tylko tam przynajmniej obsługa klienta jest na wysokim poziomie...

Na początek polecam TO

• 2 tygodnie później...

JA u siebie zauwazylem ogroomny spadek stawek za kliknięcia, to w koncu rpzestaje byc smieszne. Adsense nie wiem czy przezywa kryzys czy to tak juz zostanie?? Z dnia na dzien stawki mi maleją i mimo duzego ruchu na stronie zarobki idą w doł bez konca.... :P

Ogłoszenia turystyczne -wyjeżdzasz z rodziną na wakacje?

Ja mam normalne stawki takie jak miałem... może wywal jakieś reklamy typu allegro.pl itd.

reklamy wyświetlają się takie jak poprzednio?

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Też mam od pewnego czasu straszne stawki, np. wczoraj: 100 klików - 2$ :)

Zablokowałem reklamy allegro (bo o dziwo pokazywały się na pierwszym miejscu w jednostkach reklamowych). Niedługo okaże się co to da.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności