Skocz do zawartości

Marniutko z AdSense...

Dustean

Rekomendowane odpowiedzi

a jak sie ma przezucenie z adsense do adkontekstu? nigdy tego drugiego nie uzywalem wiec pytam..

Zarobki miałem kwotowo te same, ale w dużo tańszej walucie, nawet teraz do podzielenia przez 2,5

Dopasowanie reklam słabe, wolno się też ładowały. To wrażenia sprzed roku, kiedy testowałem.

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Widze nie jestem sam. Początkowo myślałem że to small prizing. Wyeliminowalem tą możliwość ponieważ na niektórych kanałach mam wysokie stawki (abt. 5-7c).

To co mam na jednej ze stron to kpina. Wczoraj 463 kliki i 5,7$. Zawsze miałem podobną ilość kliknieć i dostawalem za nie 3-4 centy. To troche żałosne. Strona której dotyczy problem to strona z tapetami. Pewnie google przypieprza się za brak contentu. Najwidoczniej będe musiał troche tekstów na siłę powciskać. Porażka....

Strony z tapetami, grami online, etc to w przerażającej większości nędzne serwisy oparte o te same darmowe cmsy. Kto by się chciał tam reklamować?

Zapominacie, że wysoka wartość serwisu powoduje uruchomienie chyba najważniejszego mechanizmu w systemie - licytacji reklamodawców zainteresowanych reklamą w danym serwisie, nie całej sieci AdSense.

Jestem właścicielem polskiego serwisu gier online, który osiąga średnie cpc na poziomie 25c (pisząc posta patrzę na cpc, które wynosi dziś 31c). Jakość się liczy przede wszystkim.

Kaviorek widziałem ostatnio tą "prognozę" i nie wiem czy śmiać się czy płakać :)

A z drugiej strony ciekawy jestem w jakim stopniu nowy rząd spełni swoje obietnice.

wipqozn masz rację jednak myślę, że w Polsce nadal mało jest reklamodawców, abyśmy mogli w znaczny sposób odczuwac ich "walkę". Jednak mogę się mylic, w koncu jak na razie jestem mało doświadczonym webmasterem i ASensowcem :D

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności