Skocz do zawartości

[Sprzedam] listy domen pr 2 wolne do rejestracji

cannot

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Sprzedam listy domen wolnych do rejestracji z PR 2 TLD tylko .pl

1 lista = 1 domena

PR domeny sprawdzany :

1. SEO Site Toolsv1.2.2

2. pageranktester.pl

Jak wygląda sprzedaż:

1. Kupujesz dowolną liczbę sztuk ( 1 lista = 1 domena: 5zł)

2. Po zaksięgowaniu pieniędzy wysyłam nazwę domeny, która jest wolna do rejestracji z PR 2.

Cena za podanie 1 nazwy domeny wolnej do rejestracji : 5 zł

Nazwy domen podawane są losowo tz. nie ma możliwości wyboru konkretnej nazwy z przyczyn oczywistych J

Przed wysłaniem nazwy domeny sprawdzam czy jest wolna do rejestracji.

Na prośbę kupującego mogę sprawdzić innym darmowym narzędziem online PR domen.

UWAGA: nie kupujesz tu domeny ! tylko informacje o nazwie domeny, która posiada PR 2 i jest wolna do rejestracji.

Kupujący po otrzymaniu informacji o domenie powinien od razu ją zarejestrować !!!

Jeżeli uważasz, że w/w narzędzia którymi został sprawdzony PR domen jest niewystarczający nie kupuj bądź wyślij do mnie prośbę o sprawdzenie wybranej ilości domen podanym przez siebie darmowym narzędziem online.

Nr aukcji na allegro: 4464143149

Kontakt: kamwisniak[małpa]wp.pl

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności