Skocz do zawartości

Płać za umieszczenie linka

pies

Rekomendowane odpowiedzi

Czy to jest już zapowiedź tego przez co blogerki szafiarki nie będa mogły spać ?

Link staje się wartością samą w sobie :)

https://tvn24bis.pl/informacje,187/hiszpanski-podatek-od-google-a-zabije-facebooka-i-twittera,453974.html

Masz linki do innych stron - masz wartościową stronę.

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

I to jest piękny przykład tego, że politycy nie powinni się brać za rzeczy, których nie rozumieją...

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Czytać ze zrozumieniem powinni redaktorzyny a przede wszystkim opisać problem dobrze , diabeł jak zwykle tkwi w szczególe pt. "znacząca treść" ale tego już nie potrafił ani zrozumieć ani opisać dupek z te fał enu ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To teraz czekamy na rozstrzygnięcie co to znaczy "znacząca treść". 50% czy 99%? Wydaje mi się, że jeśli użyjemy poniżej 50% tekstu to nie można tego nazwać "znaczącą treścią".

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

To teraz czekamy na rozstrzygnięcie co to znaczy "znacząca treść"

Myślę, że to będzie rolą sądów, znaczy dodatkowe źródełko dla kolesi w togach ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To teraz czekamy na rozstrzygnięcie co to znaczy "znacząca treść". 50% czy 99%? Wydaje mi się, że jeśli użyjemy poniżej 50% tekstu to nie można tego nazwać "znaczącą treścią".

Prawo w różnych krajach może być różne, ale generalnie wszędzie są jakieś przepisy regulujące możliwość cytatu. Stąd można założyć, że wszystko co przekroczy definicję cytatu, może być w takiej sytuacji uznane za znaczącą treść.

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

No tak, natomiast Internet oparty na samych linkach, byłby lekko dziwny ;)

W ogóle chora sytuacja, ale znając życie nasi podłapią, tak jak z cookies ;) a jeśli da się na tym jeszcze zarobić, to wow :D

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...

Sąd rozstrzygnie raz czy drugi jaki procent tekstu można zapożyczyć aby nie łamało to prawa :). Także trzeba czekać na pierwsze wyroki, aby się na nie powoływać.

Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami.

PW lub @ karol_marczak(małpa)kinowoonline.pl

No tak, natomiast Internet oparty na samych linkach, byłby lekko dziwny ;)

W ogóle chora sytuacja, ale znając życie nasi podłapią, tak jak z cookies ;) a jeśli da się na tym jeszcze zarobić, to wow :D

A nie opiera się na linkach?

Hmm chodziło mi, o coś w stylu kliknij: demotjakistam.pl/demot229202020 ;) bez treści, bez obrazka (bo pewno do tego też dojdą) ;)

• 4 miesiące temu...

O https://www.biztok.pl/tech/google-zamyka-google-news-to-efekt-hiszpanskiej-ustawy_a19251

To reakcja Google'a na uchwalone niedawno zmiany w prawodawstwie Hiszpanii: tzw. "podatek za linki" ma narzucić obowiązek opłat na serwisy, które agregują treści ze stron informacyjnych.

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

I to jest piękny przykład tego, że politycy nie powinni się brać za rzeczy, których nie rozumieją...

ale rozumieją, że kryje się za tym ciężka kasa i dopóki jakiegoś e-myta nie wymyśla to nie odpuszczą, a że kilka rzeczy przy okazji popierdzielą to chyba już standard i nikogo nie zdziwi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności