Skocz do zawartości

[pytanie] wykonanie pozycjonowania sklepu int. na rynek .DE

Kai

Rekomendowane odpowiedzi

prawdopodobnie wykonam sklep internetowy na rynek niemiecki.

aczkolwiek prowadzony w Polsce przez Polaka.

szukam osoby znającej dobrze tamtejsze wyszukiwarki.

(z google sobie poradzę...:)

a szczegolnie katalogi stron, itp.

kogoś kto mógłby mi praktycznie dać dużo wskazówek,

co gdzie i jak.

proszę skladać oferty za ile lub za co mógłbym otrzymać taką pomoc.

jakie słowa... -> narazie to jest nieokreślone.

Kai powiem tak:

- bez słów i specyfiki sklepu nic Ci nie jestem w stanie powiediziec

- co do kosztów to możesz już z góry o wielu katalogach zapomniec większość już platna SMS

napisz jakieś szczególy a propo sklepu

co mogę zaoferowac doświadczenie rynku zachdniego :)

platna smse :-)

to jakas lipa heh, jak chcesz pozycjonowac w niemczech to pomysl o Yahoo i o AOL, yahoo to nie zabawka dla dzieci wiec zastanow sie jakiego pozycjonera wybierasz. Po pierwsze zapytaj czy wie jak dodać stornę do yahoo żeby już była dużym plusem dla pozycji podrugie samo dodanie strony do yahoo to koszt 300$ więc tej roboty nie zrobisz za złotówkę napewno a pozycjonowanie na smsa to już zabawa na polskie wyszukiwarki. Więc skup się na niemieckim google skoro uważasz że to prosta sprawa, choć powiem że nie - botocopozycjonujesz w polsce nie oznacza że będzie tak samo działało na niemcy -dlaczego damci gratisową wskazówkę bo polskie linki są dobre dla polskkich wyników więc 1000 polskich linków nie będzie równać się 300 z niemieckich serwisów.

Myślę że pozycjonowanie takiego sklepou to koszt około od 1000 do 5000 msc.

Pozdrawiam

tak szook ale rozmwiajmy o Euro bo powiem Ci jeżeli znasz pozycjonaowanie na:

web.de

lycos.de

GMX.de

i inyych wiodących portalach w niemczech to za 5000 PLN palcem nie ruszysz i nie mów mi o Yahoo którego w niemczech nawet nie potrzebuje by byc w pierwszej 10 w yahoo

i powiem tak 13 lat praktyki w niemczech jeżeli kiedykolwiek pozycjonwałes strony w niemczech to same sms za dodanie nie za przyspieszenie dodania do katalogów pociągną ciebie w początkowej fazie na ponad 2500 Euro

sid nie opowiadaj mi że dodanie do katalogu yahoo niema wpływu na pozycje :-). Bo ty może będziesz w pierwszej 10 bez ale na konkurencyjne hasło i zo dobrym pozycjonowaniem nie przeskoczysz tych co są w katalogu yahoo. Wiesz co do lat to jednak nie uważam że ilość lat doświadczenia ma wpływ akurat na pozycje w wyszukiwarkach. Dla mnie ważne jest aby posiadać dobrą bazę linków a na dzień dzisiejszy z 3 pozycjonerami dysponujemy bazą 2000 linkow o pr 6-8 i to nam wystarczam, unikamy konieczności dodawania się do katalogów w których klient niechce widnieć. Bo mówisz tylko o fakcie dodawania do katalogów w celu zodbycia linków o dość niskim page ranku.

Oczywiście głupota byłoby wykorzystywać nasze strony do polskiego pozycjonowania - po pierwsze złośliwość ludzi :-) zniszczyłaby nam wiele a 2 niemamy takiej konieczności.

Pozdrawiam

Mariusz mylisz w tej chwili pojęcie facet chce sprzedawać to raz

dwa wiesz Twoje linki nawet na domeinei com nie są wstanie przeskoczyć domeny DE

po za tym nie wiem jak dobrze znasz niemeicki rynek stron, miejsca gdzie można dodawać linki i Kai pisze wyraźnie że z g da sobie radę

to pwiem tak specjalisto co ma lycos wspólnego z yahoo???

sorry bo nie kumem nie mówie już o PR o którym wspominasz mówimy o niemieckich wyszukiwarkach i katalogach a nie miedzynarodowych....

o konkretny kraj o ktorego rynku ni e masz pojęcia i jak mi zdradziszz system wyszukiwania LYCOSa teraz na stronie to jestes dla mnie kimś i wtedy milknę

i jęzlei jutro twoja strona www.szook.pl znajdzie się na 10 miejscu w wynikach na słowo, (proste zadanie) e-shop to juz nigdy się nie wypowiem na forum ;)

powiem to samo e-shop na Web.de nawet nei znasz ich sysyetmu zwracania uwagi wię uwierz mi yahoo ma niewiele wspolnego z tym co się dzieje na niemeickich portalach no może oprócz yahoo Deutschlan

also pass mal Auf Du kleiener Stettiner Hafen Maenchen was Du sagst

i zastanów się nad ospowiedzią ;)

Pozdrawiam

slonecznie z mroźnego Wrocławia

witam, wypowiem się szybko i konkretnie,

zle oceniasz akurat tutaj - bo jak juz dawno powinienes zauwazyc to szook nie jest moja wizytowką - takich serwosiw jak szook posiadam około 30 ale wszystkie są dodatkami. Co do rynku niemieckiego to pozycjonuje nie tylko tam ale także w takich wyszukiwarkach jak arabskie, perskie.

Ni epozycjonuje się na słowo pozycjonowanie ze swoim głownym serwisem lecz na hasła angielskie i niemieckie, rosyjskie. Jakbys tak przeczytał całe forum wiedziałbys że szook dla mnie nie jest jak strona dla innego pozycjonera. Pracuje dużo na niemieckich wyszukiwarkach na stornach adult i osiąfają wysokie wyniki więc myśle że e-shop nie jest trudniejszy, pozycjonje sklepy w stanach, rosji.

Pozatym czy na google sobie poradzi ? hm, no wiesz tutaj praca typu kretyn nic nie da jeżeli linki będą prowadziły z polski. Może jeżeli zada pytanie z naszego serwera w wynikach świqtowych to się pojawi ale sam wiesz że niema to nic wspólnego z wynikami po stornie niemieckiej bo są zreguły różne chyba że linkujesz się z wszlekich stron świata.

Oczywiście nie mogę ci powiedziec jakie są adresy moich serwisów tych prawdziwych z wiadomych przyczyn.

Ja wiem że większość tutaj z polski pozycjonuje sie na hasło pozycjonowanie i maja taki cel, ale nie są swiadomi że hasło na 600000 tys na google to sprawa prosta, pozycjonuje hasła o duzo wiekszej konkurnecyjnosci po stronie mojego kraju rodzinnego

A czy ty podasz adres swojego serwisu /?

pozdrawiam

mariusz

szMariusz tak jest zawsze w moim adresie i ten temat przerabialiśmy przez telefon ;)

www.polskanoc.pl

spoko mówisz i masz

i????

czy to że nie mam witryny z hasłem pozycjonowanie stron

w jakimkolwiek języku to oznacza że nie robie pozycjonowania ???

Mariusz zastanów się... Mówiłem Ci o mojej historii i jęzeli nadal uważasz się za boga... OKI daję ci Termin do 22.11.2004 podajesz do jutra rana domene

target to e-shop na lycosie pierwsza 10 de tego terminu i uznaję Ciebei za boga po tamtej stronie boga ale pamiętaj akurat tam nadal układy więc się staraj...

To jest teraz prawie konkurs.. Lub wyzwanie przyjmujesz wyzwanie???

jęzeli cie się uda wbić w pierwsza dzieśiatke powiedzmy do godziny 14.00 uznaję się za lamera i cieniasa i więcej nie wypowiadam się na tym forum

chciałeś konkursu no to masz panię Mariuszu i życzę szczęścia ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności