Skocz do zawartości

Integracja Prestashop z Allegro

gzuk

Rekomendowane odpowiedzi

• 8 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...

Znalazłem ten wątek i nie wiem czy i jak dobra jest ta rzecz prestahelp.com, ale chcę to sprawdzić bo wydaje się że to ma sens. Aktualnie mam budowany sklep na Presta, może śmieszne bo z artykułami zoologicznymi, ale jest to bardzo mocny rynek i szybko się rozwijający.

@mmariusz dzięki za wsparcie, właśnie dużo o tym czytam szukam podpowiedzi i dużo znajduje jak np <a href="https://prestahelp.com/pl"target="_blank">allegro prestashop</a> dodatek który znalazłem i też mnie interesuje ze względu na to że mam też aukcje allegro i myślę że wsparło by mnie to dodatkowo w sprzedaży.

@Racibor, coś Ci ten agro markjetyng nie wyszedł  :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

W robocie pracuję na pluginie od X13, działa dobrze wielkim minusem jest to, że jest zakodowany ioncube i nie można nic po swojemu zmienić, a zgłaszane błędy poprawki autor wprowadza dość leniwie.

Ale polecam

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

• 2 tygodnie później...

addonspresta.com/pl/prestashop-integracje/15-integracja-prestashop-z-allegro-wersja-pro.html

na wstępie przy małym sklepie przydatna wtyczka. Niestety dosyć za prosta - ciężko z obsługą własnych szablonów.

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności