Skocz do zawartości

Szybki i stabilny hosting

mkrauze

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuję szybkiego i stabilnego hostingu (pod bloga z forum). Obecnie mam stronę w biznes-host, teoretycznie jest wszystko dobrze, chodź czasami coś nie działa przez chwilę. Ponadto w biznes-host mam hosting seo i kilka innych stron na tym koncie, chciałbym ten jeden portal przenieść gdzieś indziej, by poprawić szybkość ładowania i stabilość. Co byście mi polecili?

Od 2 lat, na site'y o wyższym priorytecie (głównie na strony klienta) mam bardzo dobre doświadczenia z

Kylos.pl

(opcjonalnie:

https://panel.kylos.pl/aff.php?aff=497

): polskie DC, wysoki uptime i b. dobra obsługa. Cena pewnie nieco wyższa niż w biznes-hoście, ale chłopaki naprawdę dbają o biznes.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Ze swojej strony mogę polecić sax.pl - mam tam konta klientów i działa bardzo dobrze.

Dla szybkości, bezawaryjności i profesjonalizmu możesz też zainwestować w kei.pl. Drogi, ale dobry :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

https://www.v-net.pro

I BOK bardzo dobry.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zboku IQ.pl tez mialem niedawno okazję korzystać, wiec moge tez polecić i bok i hosting.

Ponadto: ionic, vipower.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja rok temu stanąłem przed wyborem szybkiego, pewnego i stabilnego hostingu - wybrałem polecany mi i wspomniany powyżej IQ.pl - nie zawiodłem się. ;)

Fakt cena może wydawać się wysoka, ale jest wart swojej ceny.

Dodatkowym plusem IQ (choć nie wiem jak jest w innych hostingach) jest opcja 100% chwilowego obciążenia www/sql - przydaje się przy chwilowo wysokim ruchu lub skomplikowanych lub zasobożernych operacjach. ;)

(mój post zabrzmiał trochę jak szeptanka ;>)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności