Skocz do zawartości

Rozpatrzenie, przykładowe URLe: katalog wp, link naturalny z 2006

arczer

Rekomendowane odpowiedzi

GA ok, w końcu jest to jakieś narzędzie by sprawdzić co tam w trawie piszczy, ale GWT jest narzędziem raczej dla osób, które ma "pomóc" w rozczajeniu bardziej technicznych spraw i z niego szafiarki raczej nie korzystają ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W pierwszym przypadku wcześniej czy później dostaniesz powiadomienie, w drugim nigdy. Wybierz sam. ;)

w obu dostaniesz filtra , ale w drugim przypadku nie wyjdziesz z niego nigdy . tak to juz jest jak pozycjonuje sie strony klientow i w d.. sie ma to czy strona poleci czy nie poleci , jak nie ten klient to nowy bedzie i dalej to samo

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

W pierwszym przypadku wcześniej czy później dostaniesz powiadomienie, w drugim nigdy. Wybierz sam. ;)

w obu dostaniesz filtra , ale w drugim przypadku nie wyjdziesz z niego nigdy . tak to juz jest jak pozycjonuje sie strony klientow i w d.. sie ma to czy strona poleci czy nie poleci , jak nie ten klient to nowy bedzie i dalej to samo

bzdura :)

mam stronę w filtrze, znaczy miałem, nie była w GWT, dziś jest top1, ani jeden link nie został odjęty :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Już ponoć nawet szafiarki więcej spędzają czasu w zaułkach GA niż w galeriach handlowych

Czy to jest normalne aby szafiarki analizowały naturalne linki. ;)

w obu dostaniesz filtra , ale w drugim przypadku nie wyjdziesz z niego nigdy .

kolejny raz bzdura. :)

Google właśnie tak zrobiło (po raz kolejny FUD) aby większość dokładnie tak myślała, że się nie da. Da się.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

bzdura :)

mam stronę w filtrze, znaczy miałem, nie była w GWT, dziś jest top1, ani jeden link nie został odjęty :)

a bo to jakas nowina ?? stare jak swiat filtry bez powiadomien dostajesz a pozniej znikaja - nic nowego

@MaxPan, ja nie muszę się promować ale miło mi bardzo, że zwracasz na moją osobę uwagę.

p.s tak na magnesie "programiści" tym się nie zajmują.

A kto? MaxPan się zajmuje?

Może mi powiedz kto w takim razie programuje algorytmy? No chyba nie wmówisz wszystkim, że robią to ludzie z SQE, oni nie muszą znać się na programowaniu.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Jeśli dodajesz stronę do GWT to znasz się na pozycjonowaniu i próbujesz manipulować rankingiem.

Jeśli jesteś zwykłym Kowalskim to nie masz pojęcia o GWT.

no popatcz jaki to biedny jest ten Intruder - nie dodaje nic do GWT a ciagle placze ze mu wszystko wylatuje . Jak to jest ? Udaje "kowalskiego" , nie dostaje powiadomien a strony w kosmosie . chyba cos nie tak z twoja teoryjka

właśnie to teraz robisz ale trocha nieudolnie, taki sam strzał w kolano jak ten

Ja nic nie robie :)

Dzięki za przypomnienie zrzutu, dla mnie to jest powód do dumy i jeśli tylko będę miał dane do analizy to z przyjemnością wrzucę do disavow kolejną partię SWLi do disavow. Czym więcej na mnie psioczycie tym więcej mam motywacji. Dzięki :)

Ps. Podziękujcie też Tomkowi Wieliczko za taki stan rzeczy.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Jeśli dodajesz stronę do GWT to znasz się na pozycjonowaniu i próbujesz manipulować rankingiem.

Jeśli jesteś zwykłym Kowalskim to nie masz pojęcia o GWT.

no popatcz jaki to biedny jest ten Intruder - nie dodaje nic do GWT a ciagle placze ze mu wszystko wylatuje . Jak to jest ? Udaje "kowalskiego" , nie dostaje powiadomien a strony w kosmosie . chyba cos nie tak z twoja teoryjka

intruder zapewne więcej dostaje filtrów algorytmicznych niż ręcznych, więc kajanie przed RR raczej mu nic nie da, GTW to fantastyczny wynalazek G, zebrało spamerów amatorów w jedno miejsce, dało możliwość dialogu, a co za tym idzie możliwość pokajania się i podkablowania spamerskich miejscówek. Czyż to nie genialny wynalazek, po co szukać spam zaplecz, skoro wystarczy pogrozić paluszkiem, a pęczek donosów leci w chwilę.

@rokko chyba nie umiesz korzystać ze swojego ulubionego (jedynego?) narzędzia seo skoro piszesz, że linki z SWLi zgłaszasz do DT - ale skoro już pisałeś, że dla domeny analizujesz po 20 mln linków to można się spodziewać wszystkiego.

Edit: Wyjaśnie zeby nie było, że OT. Ideą DT jest zrzekanie linków których nie można usunąć samemu ( oczywiście w to nie wierze ) a ma łatwiejszego pozbycia się linku niż z SWLa

@rokko chyba nie umiesz korzystać ze swojego ulubionego (jedynego?) narzędzia seo skoro piszesz, że linki z SWLi zgłaszasz do DT - ale skoro już pisałeś, że dla domeny analizujesz po 20 mln linków to można się spodziewać wszystkiego.

Edit: Wyjaśnie zeby nie było, że OT. Ideą DT jest zrzekanie linków których nie można usunąć samemu ( oczywiście w to nie wierze ) a nie ma łatwiejszego pozbycia się linku niż z SWLa

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności