Skocz do zawartości

domena pr 6

Jakub M

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

To pewnie Fake PR i nic nie da przekierowanie jej na inną domenę

Page rank jest prawdziwy, domena zostala przechwycona po serwisie, który byl pozycjonowany przez ludzi, którzy maja o tym pojecie.

Interesuje mnie do czego mozna wykorzystac taka domene (nie mam pomyslu) albo czy ja przekierowac na inny serwis i czy to cos da.

Pozdrawiam.

Najpierw zweryfikuj linki zwrotne i oceń prawdopodobieństwo ich "zniknięcia" (jeżeli ma dużo linków z ruchem to w momencie przekierowania na stronę nietematyczną możesz stracić i ruch i linki) a po ocenie zadecyduj czy się opłaca postawić nowy serwis (przeanalizuj BL "głębokie:) i tak dalej i tak dalej ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja bym postawił podobną tematycznie stronę, podobny layout i poczekał 2 miesiące. Wtedy sprawdasz jak rozlał się sok po podstronach. Jeżeli dobrze, i tak jak wyżej chłopaki pisali linki i ruch się utrzyma, masz money page albo doskonałe miejsce na linki :)

Czas na testy.

To zależy od tego ile linków zwrotnych stracisz po przekierowaniu, bo do starej domeny może prowadzić duża ilość linków na podstrony i mieś zupełnie inny rozkład przepływu PR

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jak jest nieopłacalne to ją sprzedaj, nie licz na cud 301 - nie te czasy.

Jak masz domene po przejęciu to sprawdź co siedzi w indeksie gugla, do jakich podstron linkowali ludzie [ahrefs/majestic ], pozniej co było w archivie i odbudują ją ze swoim contentem na tej samej strukturze URI

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności