Skocz do zawartości

Jak najszybciej wyleciec z indeksu google?

janekgalganek

Rekomendowane odpowiedzi

WItajcie, mam takie pytanie czysto teoretyczne:

Czy testowaliście kiedyś jakies różne metody pozycjonowania które w jak najkrótszym czasie zaszkodzily by pozycji strony w indeksie google?

np. duza ilość backlinków ze "złych" stron, czy dodanie jakies głównej frazy do jednego z SWLi? Czy jest jakiś "najlepszy" sposób aby w najkrótszym czasie strona wypadła z indeksu?

Macie jakies doświadczenia w takiej sprawie?

pozdrawiam

@up modlitwa działa ale tylko w momencie złożenia dziewicy w ofierze.. a o to, jak wiemy, bardzo trudno.

co do autora to siara człowieku, siara dużymi literami..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Autor zapewne założył osobne konto, ponieważ jest wkurzony, że google uznało jego stronę za bezwartościową i usunęło z wyników a konkurencje nie. Jego pytanie jest słuszne :)

Pewnie chcesz depozycjonować konkurencje - da się bez problemu :) Teraz szczególnie łatwo. Nie chcę wrzucać na forum jak ale spokojnie znajdziesz. Podpowiem tyle - google miało rzekomo chronić strony przed czynnikami zewnętrznymi, inteligentny algorytm miał wykrywać zamiary piszącego art z linkiem: czy jest to art naturalny, czy świadome seo (tak, wiem - bzdura ale ile osób się na to łapie słuchając matta cuttsa i pisząc "content is king" ?). Niestety - możemy to włożyć między bajki Disneya - można bez problemu szkodzić innym i usuwać konkurencję z wyników w kilka dni, jeżeli nie jest to oczywiście strona korporacji lub duży serwis.

ps. taka mała wskazówka - disavow, ... linki... BUM!! :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności