Skocz do zawartości

Jak pozycjonować ?

Kroplas57

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, nie znam się za bardzo na pozycjonowaniu a chciałbym żeby moje nowe forum było wysoko w google za możliwie najmniejsze pieniądze

po pierwsze czy jeśli będę pozycjonować stronę przez jakąś firmę np seopilot to czy po miesiącu pozycjonowania jakiejś frazy przerwę jej pozycjonowanie to strona od razu spadnie na same dno czy to będzie stopniowe ?

moje forum jest o grze counter strike global offensive i teraz pytanie na jakie słowa kluczowe najlepiej pozycjonować i gdzie ?

chciałbym żeby moje nowe forum było wysoko w google za możliwie najmniejsze pieniądze

Każdy by tak chciał :)

po pierwsze czy jeśli będę pozycjonować stronę przez jakąś firmę np seopilot to czy po miesiącu pozycjonowania jakiejś frazy przerwę jej pozycjonowanie to strona od razu spadnie na same dno czy to będzie stopniowe ?

Moim skormnym zdaniem. Lepiej odpuść seopilot, bo z uwagi, że jesteś początkujący, możesz narobić sobie szkód

moje forum jest o grze counter strike global offensive i teraz pytanie na jakie słowa kluczowe najlepiej pozycjonować i gdzie ?

Pomyśl jakie słowa kluczowe wpisałbyś aby wyszukać twoje forum. Swoją drogą i tak musisz zrobić analizę konkurencji, a ich jest sporo (konkurentów z twojej tematyki).

Zacznij czytać jak stworzyć zaplecze seo, i przeznacz pieniądze i czas na tworzenie tego. Jeśli chodzi o frazy to muszą być one chwytliwe, takie jakie byś sam wpisał aby coś znaleźć na ten temat. Efekty w pozycjonowaniu przychodzą powoli , musisz być cierpliwy i rzetelny ... jak poczytasz o zapleczu seo to bd wiedział o czym mówię.

Zacznij czytać jak stworzyć zaplecze seo, i przeznacz pieniądze i czas na tworzenie tego. Jeśli chodzi o frazy to muszą być one chwytliwe, takie jakie byś sam wpisał aby coś znaleźć na ten temat. Efekty w pozycjonowaniu przychodzą powoli , musisz być cierpliwy i rzetelny ... jak poczytasz o zapleczu seo to bd wiedział o czym mówię.

Albo po prostu zbadaj frazy - np. za pomocą narzędzia propozycji słów kluczowych w google adwords. Po co wróżyć z fusów?

Bardzo wściekła meblościanka

Zacząłbym od optymalizacji forum, bo jeśli chodzi o to z konkursem, to nie ma nawet przyjaznych url-i.

Zastanów się w jaki sposób gracze cs go wybierają forum na którym chcą się udzielać. Czy na pewno chodzi o pozycję w google? Może lepiej postaw na treści i nimi przyciągnij użytkowników. Zrób jakiś konkurs, albo cykl konkursów. Co miesiąc nagroda (skin?) dla jednego z najbardziej udzielających się użytkowników.

csgo, cs global offensive, counter strike global offensive, csgo idle, serwery csgo, csgo serwery, darmowe skiny do csgo, serwery cs, csgo forum, forum csgo

to takie z których mam największy ruch

Zacznij od seoptimera dla strony głównej i każdego działu, zoptymalizuj podstawowe rzeczy takie jak: meta tagi, przyjazne url, linkowanie wewnętrzne, następnie zbieraj linki. Użyj narzędzia adwords, żeby sprawdzić ilość wyszukiwań danej frazy, ale pamiętaj, że forum zbiera również ruch z długiego ogona. Jako admin napisz i przypnij jakiś poradnik z rozwiązaniem jakiegoś problemu, który kiedyś miałeś itd.

Kup mocne linki i zwiększ autorytet swojej strony.

Fora są specyficznymi stronami jakie nie pozycjonuje się trudniej niż inne strony - tylko inaczej. Linkuj na kategorie, treści, index. Dodawaj do popularnych stron jakieś ciekawe rzeczy jakie masz u siebie na stronie i pisz tam ciekawe rzeczy to będzie wysoko.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności