Skocz do zawartości

Stawka CPC-spadek

riQ93

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, ty w branży edukacje, teraz wakacje, więc wszystko jasne, że mało odwiedzających, a co powiesz jak ja pracuje w branży sport? I tu jest właśnie problem, że mniej odwiedzających w wakacje, gdzie w wakacje jest otwarte okienko transferowe :) A ludzi mniej..

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Witam, od kilku tygodni zanotowałem ogromny spadek CPC. do tej pory miałem stawke 0.60gr-0.70 a teraz mam 0.20-.0.30 gr. Dlaczego taki duzy spadek i co mam zrobić aby stawka cPC była taka sama jak poprzednio?

Za kilka dni październik czy CPC wróciło do pierwotnej - wysokiej wartości?

Modlitwy - Najpiękniejsze modlitwy

Praga Południe i Praga Północ - Portal o warszawskiej Pradze

Zagadki logiczne

• 2 tygodnie później...

Rzeczywiście, może być tak, że reklamodawcy będą blokować wyświetlanie się ich reklam na Twojej stronie, jeśli jest dla nich nieatrakcyjna -- to znaczy, jeśli na przykład masz przypadkowe kliknięcia.

I wtedy będzie mniejsza presja aukcyjna na stawki i CPC spadnie.

Czym jest norma?

Może właśnie normalny poziom dla Twojej strony to jest taki, jaki masz teraz? Może to jest prawdziwy poziom wartości klika z Twojego serwisu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności