Skocz do zawartości

Ilość reklam na stronie.

szczalpi

Rekomendowane odpowiedzi

Czy już można wyświetlać 4 boksy i czy dalej jest maksymalnie 3 ?

Czemu u źródła nie sprawdzisz ?

Pamiętaj, że na jednej stronie mogą znajdować się maksymalnie trzy standardowe jednostki reklamowe, trzy jednostki linków i dwa pola wyszukiwania. Nie zapominaj też, że każdy wydawca jest odpowiedzialny za treści na stronie, na której umieszczany jest kod reklamy. Jeśli witryna narusza nasze zasady programu, każdy wydawca, który publikuje w niej swój kod reklamy, otrzymuje od nas powiadomienie z prośbą o usunięcie kodu Google z danej strony. https://support.google.com/adsense/answer/1346295?hl=pl

Serdecznie Pozdrawiam,

M.

Ja ostatnio gdzieś znalazłem na Google, że już ilość niema znaczenia a ilość pixeli. Łączna ilość pikseli nie może przekraczać 1200 w pionie i 1200 w poziomie. Czy ktoś coś wie o tym trochę więcej? W sumie to nie miałem czasu wczytywać się w to...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności