Skocz do zawartości

[Sprzedam] Generator tekstu

banalny

Rekomendowane odpowiedzi

Generator treści pod różne śmietniki z tego wątku:
Program:
* Tworzy teksty na bazie pliku dane.txt
* Bajecznie prosty w obsłudze
* Google łyka te teksty (dobre pod różne śmietniki)
* Tworzy teksty w plikach od 1.txt.....1000.txt
* Na przykładzie ok 4k tekstu tworzy 200 tekstów 1k w ok minutę (na starym lapku) -
im większy plik dane.txt to czas pracy się wydłuża.
Przykładowy wygenerowany tekst:
Każdym kraju europejskim, sposób nieznany zaprzysiężeniu przez pana właśnie teraz rozstrzyga się Polski, ale w przeszłości, tak los nie dla rządu, To, że praca, wysiłek, cierpliwość, odpowiedzialność te cztery lata przetrwała który ustąpił, czy dla tak naprawdę od których czy też tym, dobrobyt każdego to łatwe, nałożone na rządu, całej prace będę przez ten państwa Europy i świata, najnowszej historii.Ten wielki cztery lata i teraz rozstrzyga się w jakich przyszło nam Jest oczywistym i bardzo być nakierowane praca, wysiłek, cierpliwość, tylko Polski, ale w że ten wynik osobna w szczególności.Chcę będę prowadził. To jest od kogokolwiek uznania podziękowania.Chcę podziękować wszystkim milionów Polaków, których praca, krótkim zdaniu przypomnieć może czy dla tych od których zależy To jest zaszczyt odpowiedzialność pozwoliły nam prowadził. To wyboru. To przede wszystkim moment, kiedy prezydenta Rzeczpospolitej ten wynik jest możliwy Europy, przede wszystkim przyszłość który odpowiada na determinację.
Ten sam przemielony przez google translator:

Every European country , the way unknown sworn in by Mr. right now resolved Polish , but in the past , so fate is not for the government , That the work , effort , patience, responsibility of those who survived four years gave way , or the fact of where or the welfare of each is easily imposed on the government, all the work I by the countries of Europe and the world , the latest historii.Ten great four years and now settled in what came to us is obvious and very be directed work , effort , patience, only Polish but that this result separately in szczególności.Chcę I ran . This is recognition from anyone podziękowania.Chcę thank all of millions of Poles , whose work , short sentence can recall or for those that determine It is an honor responsibility allowed us to lead . It's your choice . It is primarily a moment when the president of the Republic of the result is possible in Europe , especially the future that responds to the determination.
Cena: 40 zł
Kontakt : PW, tla[zwierz]vp.pl,GG 4733680 (najszybciej!)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności