Skocz do zawartości

Depozycjonowanie - czy ktoś to mógł zrobić

wojtekza

Rekomendowane odpowiedzi

On chyba nie rozumie, że czytając jego posty i analizując rzeczywistość nikt zdrowo myslacy nie da jemy nawet filtra z brodzika wyczyścić, a jego reklama w postach o filtrach zaczyna już męczyć wielu użytkowników, chyba będziemy musieli coś z tym zrobić...

a to aktualnie zleceń nie przyjmuje

Mam tak dużo klientów, że 90% nowych od paru miesięcy kieruje do zaprzyjaźnionych osób bo nie mam czasu na nowe zlecenia, doba ma tylko 24h i człowiek ma też inne obowiązki na głowie, ale niektórzy są tak zapatrzeni w siebie że nie potrafią tego zrozumieć. U mnie liczy się jakość a nie przyjąć 100 klientów i odpierniczyć fuszerkę jak to w zwyczaju mają BHS-owcy. W lipcu i sierpniu zleceń prawie wcale nie przyjmowałem, tylko te które były umówione miesiąc wcześniej, na urlopie byłem o czym można się przekonać choćby wchodząc na mój profil na facebooku ale przecież to dla Ciebie za wysokie progi. Co ja będę się tobie chłopaku tłumaczył.

Co do pozostałych uwag - szkoda mojego czasu na Was. Doskonale wiemy, że celowo wmawiacie otwarcie że disavow nie działa - z wiadomych przyczyn.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Doskonale wiemy, że celowo wmawiacie otwarcie że disavow nie działa

Na swojej stronie w zakładce Specjalista SEO piszesz, że pozycjonowaniem i optymalizacją zajmujesz się od 2008 roku. Piszesz dalej, że dotychczas wypozycjonowałeś ponad 4500 fraz.

Teraz pytam się.

Jak osoba, która zajmuje się pozycjonowaniem możesz sr**ć w swoje gniazdo? Niby manipulujesz rankingiem Google a jednocześnie włazisz im w doopę.

Czyżby obecna sytuacja przerosła Twoje pozycjonerskie umiejętności i musisz się chwytać brzytwy, srasz innym kolegom pozycjonerom do przedpokoju? Takie są Twoje etyczne metody, o których piszesz?

Moze zmień zawód np. na hydraulika. Tez zajmuje się filtrami.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Mam tak dużo klientów, że 90% nowych od paru miesięcy kieruje.............

to po co w ogóle w każdym temacie z filtrem udzielasz się, i po co Tobie magiczna stopka z rozdawanie usług "ZA DARMO". Obrażasz naszą inteligencje, napisze po raz kolejny 3 razy mówiłeś, że nie będziesz już udzielać się na PIO bo Tobie coś tam nie pasuje - zrób to przed tym jak Ciebie zbanujemy na liczne prośby bardziej wartościowych dla forum użytkowników, wyjdziesz z twarzą z sytuacji.

I jeszcze dorzucę - disavow na swl rotacyjne mija się z celem

chyba, że kogoś rajcuje jak lecą baniaki ;)

lekko na marginesie: Miałem postawione w latach 2004-2005 jakieś zapomniane qlweby (tak, tak :) ), które przetrwały wszelkie burze i rzekomą "śmierć" tego skryptu, domeny przedłużałem z przyzwyczajenia. I tak sobie wisiały aż niedawno z ciekawości losowo sprawdziłem kilka: wszędzie ban. Ciekawe dlaczego...No i pewnie to jest ten "cel". A trochę szkoda, bo i stare były i niejedno przeszły ;) i siłą rzeczy podlinkowane jak cholera ;) i każdy mógł sobie skorzystać a tak... było, minęło. Jak tu powyżej SzlafRock napisał: sami sobie do gniazda robimy...

@qazy ;) bo polskie myślenie jest takie: "dlaczego sąsiad ma lepiej ode mnie? - to go podpi*rdolę" ;) zamiast pomyśleć, kurde zrobię też coś fajnego... wtedy Google w Polsce nie miałoby zbytniego pola manewru :) ale po co :) wykosimy wszystko i on będzie miał puste pole i my :D hurra :) a Google na adwordsach sobie te nasze poletka obrabia :)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

na urlopie byłem o czym można się przekonać choćby wchodząc na mój profil na facebooku

Nie możliwe, było Cię stać wykonując usługi za darmo? :D

szkoda mojego czasu na Was

Obyś znowu z gęby cholewy nie robił.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Mam tak dużo klientów, że 90% nowych od paru miesięcy kieruje do zaprzyjaźnionych osób bo nie mam czasu na nowe zlecenia

z doświadczenia wiem, że krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje..

i jestem bardzo, ale to bardzo ciekaw jak się odniesiesz do pytania zadanego przez Szlaf'a..

Nie możliwe, było Cię stać wykonując usługi za darmo?

w kieszenie zaglądasz? nieładnie ;) A może on jak ksiądz - "co łaska, nie mniej niż pincet" :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

w kieszenie zaglądasz? nieładnie ;)

Takie skojarzenie mi się nasunęło - jeżeli jest takim Robin Hoodem i ściąga filtry za darmo, przy czym nie ma pojęcia o pozycjonowaniu to zarabiać musi pewnie jako sprzątacz basenów (tam są duże filtry), ale nic nie wiemy o tym drugim fachu (na swoim profilu na fejsbuku nie pokazuje się przy swojej codziennej robocie).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności