Skocz do zawartości

Nauka pozycjonowania

arizzone33

Rekomendowane odpowiedzi

Zależy jakie te frazy blake zrobiłeś

Bardzo niszowe na francję

régime café vert
le café vert

na włochy to samo, rumunia pląta się jeszcze między 1 a 2 dziesiątką, ale to kwestia dni jak wejdzie w top3. Najgorzej jest w de i cz.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chyba nauka pozycjonowania pomyliła się Wam z napieprzaniem linkami.

Czy już wiadomo kto ma dłuższego?

W ramach nauki pozycjonowania zdradzę tajemnice. Nie trzeba mieć dużo linków aby zrobić trudne frazy. Dodatkowo powiem, że nie ma mrozu. Jest trudniej (było od dawna mówione i pisane ) to fakt ale nie ma mrozu. :)

E:

Aby było jasne, nie mówię o finansach i pp.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

W ramach nauki pozycjonowania zdradzę tajemnice. Nie trzeba mieć dużo linków aby zrobić trudne frazy.

Ale tajemnica :D

No ale niektórzy chyba o tym nie wiedzą i napierd... linki do swojej strony na beznadziejnych witrynach. Byle były wzrosty w Ahrefs/MajesticSeo :D

Nie trzeba mieć dużo linków aby zrobić trudne frazy

Aby było jasne, nie mówię o finansach i pp.

Nie mam pytań.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności