Lis Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Mała ilość treści to bardzo dobry powód do bana. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1110001 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Miałem podobnie około 300-400 klików na dzień CTR na poziomie 5-8%, strona spadła na frazy poza top 100 i do dzisiaj nie może się pozbierać, powód przychodzi jeden do głowy MFA. jeśli chcesz żeby strona wbiła się w topy i trzymała się zrezygnuj z układu MFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msicompany Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 To chyba zrezygnuje póki co z zarabiania na reklamach. Mogę w inny sposób zmonetyzować ten ruch i może nawet zarobie więcej. Przekroczyłem próg wypłaty to zobaczymy czy mi to wypłacą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unfair Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 To chyba zrezygnuje póki co z zarabiania na reklamach. Nie usuwaj całkowicie adsensa. Daj reklamę jakąś najmniejszą gdzieś na dole strony, tak, żeby nawet na reklamę nie wyglądała. Zawsze będziesz miał jakiś tam zarobek z innego źródła. A tak to jeśli idzie gdzieś indziej zarobić, to bierz się nie zastanawiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyakki Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zamiast iść w wysoki CTR lepiej zwiększać oglądalność witryny. Wystarczy 300 tys RU miesięcznie w jakiejś niegimbusiarskiej tematyce i te ~8tys zł jest bankowo. Sprzątanie po zgonach https://sprzataniepozgonach.pl/ Dezynfekcja i dezynsekcja https://www.isotech-pestcontrol.pl/ Ptaszyniec kurzy https://zwalczanie-ptaszynca.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Najlepiej jest jednocześnie zdobywać nowy ruch i podnosić CTR. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamaki Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 wracając do pierwszego postu... czy ktos wie do jakiej kwoty google wypłaca bezpiecznie pieniądze ? Tam bylo napisane 900 zl/dziennie to ok 30 tys mies.?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malec Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 czy ktos wie do jakiej kwoty google wypłaca bezpiecznie pieniądze ? Teoretycznie nie ma różnicy czy to 100 zł czy 30 000 zł. Jeżeli nie naruszasz zasad to powinieneś dostać wypłatę. W kwietniu wybuchł mały skandal związany z publikacją rzekomo byłego pracownika G, opisującego kulisy banowania kont ze względu na osiągane progi. Z listu wynikało, że im większe zarobki tym większe ryzyko bana. Google wszystkiemu zaprzecza. Oryginalny list: https://pastebin.com/qh6Tta3h Jeden z wielu artykułów dotyczących tego 'wycieku': https://thenextweb.com/google/2014/04/29/google-denies-alleged-leak-claiming-adsense-stealing-money-publishers-calls-complete-fiction/ Serdecznie Pozdrawiam, M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 wracając do pierwszego postu... czy ktos wie do jakiej kwoty google wypłaca bezpiecznie pieniądze ? Tam bylo napisane 900 zl/dziennie to ok 30 tys mies.?? Czy ktoś wie jak bezpiecznie jeździć samochodem po wypiciu pół litra ? Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol_marczak Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Z adsense wypłacaj co miesiąc. Straciłem 2 konta w dawnych czasach. 2005-2007 roku zbanowali konta co strony zarabiały ponad rok czasu, nie wypłaciłem potem przez pół roku i ban. Bez podania przyczyny i odpowiedzi zawsze z automatu. To ja się pytam, gdzie się podziała kasa? Oddali ją, raczej nie. Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami. PW lub @ karol_marczak(małpa)kinowoonline.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Czy ktoś wie jak bezpiecznie jeździć samochodem po wypiciu pół litra ? Na miejscu pasażera, ale jest ryzyko dla tapicerki Co do bezpieczeństwa - znam przypadek, gdzie konto zostało zbanowane w ostatni dzień przed wypłatą ponad 15k$. Przez rok wszystko było aż nagle zmienili zdanie. Oczywiście kasa przepadła. Sam miałem fajną stronkę, wypozycjonowaną na topowe hasła związane z grami. Wstawiłem AdSense i po 3 dniach stronki już nie było w wynikach. Dlaczego ? Może zbyt agresywne reklamy, może coś innego. Content był dobry, wygląd też. W kazdym razie po tej przygodzie już się nie bawiłem w AdSense bo szkoda mi było stracić ruch i pracę, którą w to włożyłem Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkkr Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ciekawe czy faktycznie wstawienie Adsense było przyczyną spadku pozycji... teoretycznie G przecież straciło na takiej sytuacji... Teksty z zakresu budownictwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol_marczak Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Adsense? Stary oni potem nie wytłumaczą Ci czy nawet kasę zwrócili. Zamykają dostęp do konta i nawet nie wiesz co się tam dzieje Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami. PW lub @ karol_marczak(małpa)kinowoonline.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkkr Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgadzam się z Tobą. Ale sytuacja, że strona jest wysoko, a po wstawieniu reklam spada w otchłań jest co dziwna i nie logiczna. Wstawiamy bądź co bądź produkt Google więc dlaczego miałby on szkodzić stronie i skazywać ją na spadek? Jeśli tak jest faktycznie to może znaczenie ma tu ilość reklam na stronie? Fakt faktem, że jakiś czas temu postawiłem dwie strony. Na jednej są reklamy Adsense a na drugiej ich nie ma. I mam wrażenie, że ta bez reklam łatwiej się pozycjonuje. Teksty z zakresu budownictwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 algo nie interesują czy reklamy są gogla czy kogoś innego.Matt ściemniacz sam pisał że reklamy obniżają miejscówke, więc wsio w normie SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.