Skocz do zawartości

Po co pozycjonowanie w Google. Lepiej inwestować w social media

Rekomendowane odpowiedzi

Większość firm woli prowadzić FANPAGE

Lokalsi też ? Pogadaj ze stolarzem, ślusarzem, kominiarzem (wyjątki są) lub szambonurkiem ... ciekaw jestem czy fanpejcz im potrzebny i czy cokolwiek im daje...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wszystko się sprzedaje przez soszjale. Grabaże nie używają soszjala.

Z moich obserwacji (testów - takie modne to słowo tutaj) wynika, że gugiel to niestety wciąż ~80% całego ruchu w PL.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Grabaże nie używają soszjala.

Na pewno?

przecież to paranoja żeby najzwyklejszy było nie było dentysta (piszę ogólnie o zawodzie) zamiast leczyć zęby miał pisać bloga

"Zabawne" byłyby wtyczki "lubię to" na stronie zakładu pogrzebowego na przykład :) Kremacja przebiegała bez zakłóceń, pacjent nie szamotał się jak go wkładali do pieca.

klik :)

e: "Zakład Pogrzebowy Wrocław, Usługi Pogrzebowe Wrocław, Kremacja Wrocław

jest już na Facebooku."

I to jest kurna masakra.

Jaki masz tam teraz nius:

Zapraszamy do korzystania z usług nowego krematorium w Legnicy.

Jak nie skorzystać, no jak?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@up&up - jak zauważył zgredzik - pytanie jest czy cokolwiek im daje?

to są pewnie martwe :D fanpejdże :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Są martwe ponieważ prowadzone przez stolarza lub ślusarza. ;)

Dla małych lokalnych firm socjalne są lepsze niż pozycjonowanie. Szczególnie teraz. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Dalej patrząc z tego cmentarnego fanpejdźa:

Artur Bysiek
Jestem fanem numer 2000, wygrałem jakiś voucher czy coś? ;-)

KAŻDA branża može korzystać z socjali z powodzeniem.
Nawet lokalni usługodawcy. ;)

Jakieś przykłady, jeśli można? Z Facebook jestem całkowicie na bakier, stąd moje pytanie.

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Pewnie się da promować na socjalach każda branżę jak się zatrudni specjalistów do promocji fanpagea. Tu jest popularny przykład https://pl-pl.facebook.com/Berlinki ale chętnie bym zobaczył przykłady sukcesów malutkich firm, które nie promowały się dodatkowo w TV i innych mediach.

Tablice fluorescencyjne Led, banery Led - nowoczesnareklama.enstal.pl

SzlafRock

to z punktem złomu odniosło niesamowity sukces , wiesz dlaczego?

Dlatego ,że ludzie chcieli zobaczyć jak ginie to piękne ferrari. ( chory naród:D)

A co do social to chyba lokalnie opłaca sie najbardziej. Sam mam zamiar od września ,promować swoje produkty lokalnie. Zobaczymy jaki będzie z tego efekt no i na ile wystarczy budżetu.

Jakieś przykłady, jeśli można?

Nie teraz, jestem wyjechały z ograniczonym netem.

Będę wdzięczny, nawet jeśli to będzie via priv. Jeśli się opłaci taka forma reklamy tez mogę zmiażdżyć jakieś Ferrari . Nic nie jest bardziej fascynujące dla większości ludzi jak czyjaś śmierć. Nawet jeśli to tylko... Ferrari:D

Lokalnie lepiej się sprawdza. Miasto do 25-30k ludzi, ponad połowa ma FB, licz z tego że masz już renomę (klikają lubię TO w profil wystarczy 100 osób które polubią np. newsa o obniżce cen i widzi go prawie pół miasta)

Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami.

PW lub @ karol_marczak(małpa)kinowoonline.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności