Skocz do zawartości

Po co pozycjonowanie w Google. Lepiej inwestować w social media

Rekomendowane odpowiedzi

M@k

NIESTETY MASZ RACJE.

trochę z innej beczki

a jakie jeszcze są wartościowe social media chłopaki zapytam tak z ciekawości.

oczywiście chodzi mi o takie którymi warto sie zainteresować i promowac.

np tweeterem nie umiem sie posługiwać :(

Twitter jest fajny. Fajnych ludzi można tam poznać. Wystarczy za pomocą wyszukiwarki wyszukać interesujących ludzi wg zainteresowań i zacząć śledzić. Pisać też interesujące tweety.

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli się opłaci taka forma reklamy tez mogę zmiażdżyć jakieś Ferrari .

W lokalnym biznesie nie chodzi o to aby zmiażdżyć ferrari lub inngeo Mercedesa. Chodzi o to aby być widocznym na stronach/portalach, z których korzystają potencjalni klienci.

Wydatki na promocję Pana Kazia stolarza w portalach społecznościowych, będą minimalne nawet jeśli zajmą się tym profesjonaliści. wystarczy zbudować profil wizytówkę i co jakiś czas wrzucać fotkę z roboty lub inne info.

Przykłady pierwsze z brzegu:

https://www.facebook.com/Meble.Tyszka -- po wpisaniu w wyszukiwarce na FB frazy "meble Śniadowo" zakład Pana Tyszki wyskakuje w wynikach, itp. itd.

https://www.facebook.com/pages/Zak%C5%82ad-Kamieniarski-Derkacz-Mariusz/139089822966576?sk=timeline

https://www.facebook.com/PogrzebyWarszawa

Niedawno moja firma robiła kilka FP na FB dla lokalnych zakładów kosmetycznych i fryzjerskich. kobiety w ciągu kilku dni zalakowały i śledzą profil. podobnie można zrobić z zakładem pogrzebowych, chociaż nie ukrywam, że jest to trudniejsze wyzwanie, ale można.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zgadzam się SzlafRock. Akurat postawiliśmy na dodatkową reklamę naszych klientów za niewielką cenę i efekty są zadowalające dla obu stron.

Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami.

PW lub @ karol_marczak(małpa)kinowoonline.pl

• 3 tygodnie później...

2 106 Kliknięcia „Lubię to!”:

Odwiedziny: 84
niezłe, 84 osoby odwiedziły, a 2106 polubiło, zapewne tych co polubili, przynieśli....

w tej chwili jest: 2100 klikniecia lubie to i odwiedziny 69 - może licznik działa wstecz ??????

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności