Skocz do zawartości

Spam czy nie spam.

Piotr_123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Oczytałem się już za dużo i nie wiem dokładnie czy moje e-maile to spam..

Adresy znajduje w katalogach firm lub w google szukam: hurtowni elektrycznych. Sam sprzedaje żarówki, moja oferta skierowana jest wyłącznie do sklepów i hurtowni elektrycznych..

Wysyłam do nich wiadomości 1 raz w miesiącu z informacją o produktach.. Jest też adnotacja że jezeli sobie nie życzą więcej wiadomości to proszę odpisać NIE.

Czy to spam?

Z góry dziękuję za odp..

Ja to rozumiem że ludzie tak to traktują, jednak jeśli nie jest zainteresowany to go kasuje..

Koleżanka studiuje prawo i również twierdzi że to nie spam, osobiście gdy dostaje takie maile to ich nie kasuje, tylko sobie myślę że się przydadzą może kiedyś jak się trafi klient.

Ale jak ktoś przysyła mi np.: reklamę odzieży a ja tym nie handluje to mnie to denerwuje.

Dziekuje i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności