Skocz do zawartości

Strona poza wyszukiwarką - nie chce wejść do top 100 !

zaq12

Rekomendowane odpowiedzi

wieszosc pewnie nie, ale niektóre osoby są. Po przeczytaniu pierwszej podstrony jestem pewien, że żaden copywriter tego nie napisał-kilkanaście błędów ortograficznych, rażących moje oczy z samego rana, dalej nie czytałem, bo tragedia ewidentna. To wstyd opublikować takie teksty. Reklama z netsales na pewno nie pomoże wbić się w topy, ani w stopce link do katalogu

Nie do końca się zrozumieliśmy. Lixe, tekstów nie pisał copwriter dla mnie tylko ja kupiłem całą stronkę i nie zdążyłem nawet sprawdzić treści. Zresztą już wiem że strona jest do niczego i lepiej samemu poświęcić więcej czasu i napisać od początku serwis niż kupować jakieś badziewie.

To wstyd opublikować takie teksty.

Oj tam wstyd odrazu, ja się pozbyłem tego uczucia i jeśli strona zarabia to jej poziom może być żenująco niski - wisi mi to...

A wracając do tematu to kompletnie Cię nie rozumie, powinieneś wiedzieć, którą domenę pozycjonujesz:D Jak katalogujesz konkurencję to Twoja ani drgnie... a jeśli pracujesz nad swoją domeną to Twoje pytanie jest tym bardziej dziwne bo równie dobrze mógłbyś zapytać czy jak kupisz szafę do mieszkania to będzie ją miał też Twój sąsiad;)

Oczywiście że nie kataloguje konkurencji przecież chyba wiem jaki adres ma moja strona i w tej kwesti nie da się pomylić. Chodziło mi o to że kiedy sprawdzałem pozycję np. w Seosoft to mimo iż wpisałem swoje słowa kluczowe i swoją domenę to pokazywało mi pozycje "tamtej strony" bo była wyżej i nie wiem dlaczego tak jest.

PS. Daruje sobie narazie tą trefną stronę i zabieram się za tworzenie mfa od początku na inne frazy. Wiem również że reklamy z NetSales są zbędne na początku zresztą każde inne linki wychodzące też.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności