Skocz do zawartości

Strona niewidoczna dla 1 frazy i 1 IP

conradd

Rekomendowane odpowiedzi

Hello,

Jest taka sytuacja, że strona A nie wyświetla się sporadycznie na daną frazę - jedną (gdzie zwykle jest na 1-2 pozycji) oraz gdy sprawdzam ją danym IP (tym, pod którym zwykle pracuję). Pod IP z VPN'a lub każdym innym, którym sprawdzam jest widoczna.

Sprawa dotyczy tylko 1 frazy, inne są OK, czy to z mojego IP standardowego, czy też z VPN'a. Myślałem, ze to może jakieś przeoptymalizowanie (zbyt wiele linków z tym anchorem) ale wtedy były trwały filtr, a nie takie kilkugodzinne zniknięcia jednej frazy.

Możecie podsunąć pomysł, skąd takie kwiatki? Nie chcę podawać domeny na widok publiczny

Edit. Tak sobie myślę...w sumie często wchodziłem na tę stronę dziś z tego jednego adresu IP wpisując tę frazę i klikałem wstecz lub zamykałem ją zaraz po wejściu, więc być może wyszukiwarka zwyczajnie schowała tę 1 stronę dla mnie sądząc, że nie jest mi w niczym pomocna. Co sądzicie kuledzy? Jest to o tyle dziwne, że nie mam poinstalowanych żadnych wynalazków google w stylu analyticsa, czy GWT

Pozdrawiam,

K

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności