Skocz do zawartości

[Sprzedam] Teksty - recenzje filmowe, piłka nożna, public relations, kultura, geriatria, psychologia, logopedia - sprawdź!

Alf

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Duże ilości tekstów do sprzedania:

- Recenzje filmowe - 4 txt (od 2700 do 6700 zzs) - cena 20 pln.

Teksty publicystyczne, idealne do zamieszczenia na stronie internetowej, blogu

- Piłka nożna - 1 txt (6350 zzs) - cena 6 pln.

Obszerne referaty publicystyczne o bogatej zawartości merytorycznej z zakresu:

- psychologii - 2 txt (od 6000 do 9500 zzs) - 20 pln.

- geriatrii, opieki nad osobami starszymi - 3 txt (od 6700 do 7100 zzs) - 25 pln.

- public relations/etyki dziennikarskiej - 4 txt (od 4800 do 13,000 zzs) - 40 pln.

- teksty z zakresu logopedii traktujące o wadach wymowy oraz prawidłowym procesie fonacji - 2 txt (od 4800 do 6800 zzs) - 15 pln.

- referat nt. konsensualnego modelu demokracji - 13,800 zzs (6 stron) - 25 pln.

- referat nt. wierzeń Aborygenów - 26,800 zzs (10 stron) - 40 pln.

Sumując wszystkie stawki wychodzi: 191 zł.

Jeśli ktoś zdecyduje się wziąć całość - wtedy sprzedam za: 120-130 zł.

Lepszej okazji nie będzie.

Wszystkie teksty w 100% unikalne, nigdzie dotychczas nie publikowane, bardzo wysoka jakość zarówno pod względem stylistycznym, językowym jak i merytorycznym.

Mogę podjąć także współpracę przy tworzeniu podobnych tekstów lub ogólnie tekstów o zróżnicowanym (w tym również bardzo wysokim) poziomie. Gwarantuję solidność, uczciwość, terminowość i tego samego oczekuję. Brak FV.

Uwaga: Zamieszczałem już podobne ogłoszenie (do sprawdzenia w moim profilu bo nie mogę wklejać linków) ale sprzedałem tylko część, w związku z czym ponawiam ofertę uwzględniając to co zostało. Teksty 100% unikalne, w żaden sposób nie wykorzystane. Mogę sprzedać je poprzez allegro jeśli ktoś obawia się ryzyka (ale wtedy cena za teksty musi być nieco wyższa żeby pokryła mi koszty prowizji jakie ściągnie allegro)

email: alf@spoko.pl

gg: 50981058

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności