Skocz do zawartości

Ban strony

damiano

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Gogle zaliczylo strone moja www.kontabankowe.biz.pl jak spam. Wiec przekierowałem domene na inna moja strone. Mapy witryny nie przyjmuje od 11 sierpnia. w gogle strony nie ma

to oznacza ban? Da sie to jakos zrobic zeby mi nowa strone przyjeli?

Biezacy wyglad strony to nie ten co zakwalifikowali jako spam

Twierdza ze jest niezgodne ze wskazowkami jakosci

Lata pracy i kasy wlozone w kupowanie linków

damian

www.domenyinternetowe.com
www.konta.in

www.wezchwilowkeonline.pl

BANIK w najczystszej postaci.

Nawet jak po jakimś czasie i długiej korespondencji z G, uda ci się przywrócić domenę do łask, to będziesz musiał pozbyć się 99% linków i wylądujesz w czarnej d...e. Postaw nową domenę, bo stara będzie na cenzurowanym.

Arkaszka po raz kolejny piszesz jakieś dziwne rzeczy

@damiano

1. Zmień abonenta domeny - wewnętrzny transfer w obrębie rejestratora

2. Postaw tam jakiegoś WordPressa tematycznie zbliżonego ale bez żadnego PP z unikalnym kontentem

3. Dodaj stronę ponownie do GWT na nowe konto

4. Poproś o ponowne rozpaczanie motywując faktem kupna domeny

Tak jak pisze MaxPan. Postaraj się aby to nie wyglądało jako blog, jako poradnik to prędzej masz szansę na pozytywne rozpatrzenie.

Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami.

PW lub @ karol_marczak(małpa)kinowoonline.pl

Jest to ban w czystej postaci. Obecny wygląd to kopiowanie materiałów nienależących do Ciebie. Sprawdziłem też poprzedni wygląd - program partnerski - jakość - bye bye. Na dodatek farma linków.

Serwis w tej postaci (i poprzedniej) jest nie do uratowania.

Jak postawić kopie podłącz do SWLa - przynajmniej na punktach zarobisz :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności