Skocz do zawartości

Wędrówki złotówki

jestdobrze

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie, ale nie tyle odnośnie samej strony, co pewnego pomysłu. Otóż przywróciłem do życia pewien pomysł sprzed lat, który realizowałem na innej stronie jest teraz dostępny tu:

https://livecity.pl/twojakasa

Oczywiście dział z lekkim przymrużeniem oka :) nie znalazłem niczego podobnego w Polsce (choć zbyt intensywnie nie szukałem), ale jest duży serwis o euro i z tego co widzę to się nawet ładnie kręci.

Co sądzicie o takim pomyśle i czy warto z tego zrobić osobny serwis, bardziej dopracowany graficznie?

Kalkulator dni roboczych - jak obliczyć ile jest dni roboczych w danym miesiącu.

Był gdzieś taki serwis, rozbudowany; nawet się zarejestrowałem, ale nic ciekawego się nie wydarzyło. Może gdyby rejestrować tylko banknoty o najwyższych nominałach...

Był gdzieś taki serwis, rozbudowany; nawet się zarejestrowałem, ale nic ciekawego się nie wydarzyło. Może gdyby rejestrować tylko banknoty o najwyższych nominałach...

Mówisz o portalu eurobilltracker? Mają całkiem przyjemny ruch. Co do rejestrowania tylko banknotów o najwyższych nominałach to nie widzę sensu w tak radykalnym ograniczaniu potencjalnych zainteresowanych. Ilu ludzi dziś operuje setkami, ale skoro Ty masz to zapraszam, przyłącz się :)

Kalkulator dni roboczych - jak obliczyć ile jest dni roboczych w danym miesiącu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności