Skocz do zawartości

Jak teraz jest z tymi linkami?

Seo.Uczniak

Rekomendowane odpowiedzi

Oj tam dobra niech będą te "mrozy" nie mam zamiaru cię przekonywać do swoich racji, wystarczy że będę dwa kroki przed tobą :)

Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem w ostatnim poście, bo chyba przez te dwa kroki do przodu umknęło Ci że cyt:

"Tak dla jasności w tym temacie nie potwierdzam i nie zaprzeczam "mrozom", jedynie zakładam że na przykładzie 9 stron nie można wysuwać takich wniosków. "

Oj tam dobra niech będą te "mrozy" nie mam zamiaru cię przekonywać do swoich racji, wystarczy że będę dwa kroki przed tobą :)

Jak można być tak ograniczonym człowiekiem i podważać to, że niektóre frazy są zamrożone. Weź jeden z drugim poobserwuj większą ilość fraz i jak zobaczycie, że przez tydzień, dwa, trzy czy osiem nic nowego nie wchodzi w 10 to zdacie sobie sprawe, że nie da się tam wejść.

Pewnie, że nie dotyczy to wszystkich fraz ale mówienie o tym, że "nie ma mrozów" to taka sama bzdura jak twierdzenie, że wszystko jest zamrożone...

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

A może zawody. Ufunduję laptopa lub inny prezent za 10K dla osoby która wprowadzi moją domenę na odpowiedznią frazę w top 3 i ta strona utrzyma się tam przynajmniej pół roku. Czas na wprowadzenie załużmy miesiąc bo niektórzy są mistrzami i wszystko im działa :) fraza: Odzyskiwanie danych. Domeny i serwer zarejestruję tam gdzie będziecie chcieli.

A jak się nie uda to każdy z przystępujących wpłaca po 5 tysięcy na fundację dla niepełnosprawnych dzieci.

Co wy na to?

@cyber wielkie dzięki za podzielenie się swoimi jakże cennymi wnioskami, czy tam 'faktami', zapewne mało kto na forum posiada aż taką szeroką flotę serwisów jak Ty [ 7 domen ] na podstawie takiej ilości można wnioskować wszystkie zmiany w algorytmie.

Uczę się całe życie - zacznij może od ortografii - [ załóżmy ]

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Weź jeden z drugim poobserwuj większą ilość fraz i jak zobaczycie, że przez tydzień, dwa, trzy czy osiem nic nowego nie wchodzi w 10 to zdacie sobie sprawe, że nie da się tam wejść.

Kto jeszcze w tym temacie oprócz jednej osoby wypowiedział się że nie ma "mrozów" - nikt. To dlaczego napisałeś w liczbie mnogiej (to coś w stylu "Towarzyszu zobaczcie, zróbcie"?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności