Skocz do zawartości

Ocena strony

Hagen

Rekomendowane odpowiedzi

Łoooo matko...... ;) Ładne :) Przejrzyste. Mi się podoba. Moim zdaniem mógłbyś wyciąć ten czarny paseczek na górze. Strona "podjedzie" do góry i będzie widać w całości pierwszy rząd szablonów. U mnie na 14 calach jest teraz przycięty. Przydałaby się też zakładka kontakt. I, moim zdaniem, zdjęcia mogłyby być klikalne tak jak nazwa szablonu.

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

No własnie ta "górna zakładka" musi być, gdyż to jest menu takie trochę mniej ważne, tam też się znajdzie kontakt. Właśnie zastanawiam się na linkami miniatur, nie wiem czy nie będzie za dużo linków wewnętrznych, gdyż jeszcze mam zamiar paręnaście dołożyć.

Tak, strona ładna, schludna, przejrzysta. Super.

Tutaj jednak

https://themecloud.pl/regulamin/

https://themecloud.pl/polityka-prywatnosci/

jak i tekst na stronie głównej czy w zakładce inne

fajnie byłoby gdyby teksty (skoro nie ma modułów bocznych) były na całość strony. Myślę, że wyglądałoby to znacznie lepiej.

Minusem jest brak skalowalności witryny.

Tekst nie jest na całej szerokości strony gdyż tam, dojdą jeszcze pewne elementy, strona nie jest jeszcze responsywna gdyż cały projekt został przygotowany w niecałe 3h -.-. Dojdzie jeszcze sporo elementów, na razie jest dopracowywana od strony technicznej, oraz powoli są dodawane poszczególne elementy na stronie.

• 2 tygodnie później...

Strona ładna i schludna, choć jak dla mnie trochę bez wyrazu. Masz takie ładne logo z super kolorkami niebieskimi - powinieneś kolory z tego loga wkomponować w stronę, aby wszystko też takie mdłe nie było. Więc ja bym dodała niebieskie elementy kontrastowe, w postaci przycisków, linków, podtytułów, elementów ozdobnych (jakieś tasiemki ozdobne zwieszające się na zdjęcia w ofertach na stronie głównej + przyciski pod ofertami) itp. :)

Profesjonalne stoiska targowe - https://kornet.pl Proste strony internetowe, loga, wizytówki... --> moje projekty.

Wizualnie estetycznie i ładnie. Popracowałbym nad szybkością strony bo na 100 punktów ma tylko 58. Jak na minimalistyczny design bardzo słabo co będzie też wpływać na pozycjonowanie. Aby to poprawić wystarczy zredukować rozmiar zdjęć na stronie oraz wyeliminować blokujące renderowanie kodów java i css. Pierwsze możesz zrobić ręcznie lub wtyczką do wordpress EWWW Image Optimizer, a drugie ręcznie lub wtyczką W3 Cache

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności