Skocz do zawartości

WALNIE Ktoś jakimś porządnym sucharem

Jaco1000

Rekomendowane odpowiedzi

Kaczyński i Tusk mieli wypadek samochodowy. Oczywiście pokłócili się czyja wina. Kaczyński nie wytrzymał i mówi:
- Donku nie kłóćmy się, moja wina
Tusk zmieszany:
- Nie no moja w końcu raczej......
Kaczyński na to sprawiedliwie:
- Wina leży po obu stronach. Nic się nie stało. Rozejm? I wyciąga piersiówkę podając Tuskowi. Tusk pije, oddaje Kaczyńskiemu, a ten chowa ją do kieszeni.
Tusk pyta:
- A Ty nie pijesz?
- Nie, ja czekam na policję

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
– Słyszałeś o nowym filmie "Zatwardzenie"?
– Nie.
– Pewnie, dlatego że jeszcze nie wyszedł.

-------

Dlaczego nikt nie chce Warszawianek?
Bo z jednej strony Ochota i Wola, ale z drugiej Bródno i Włochy.

• 4 tygodnie później...

Kiedyś mi jeleń wyskoczył w nocy na drogę i tak stal ok 1 min parę metrów od maski ja paczyłem na niego on na mnie, niestety rejestrator miałem wyłączony. Poroże miał piękne, całą swoją postawą jak by mówił, że to jego teren a my tu tylko tak jeździmy i zakłócamy jemu egzystencje :D

W grudniu dwa razy musiałem ostro hamować gdyż miałem spotkania z dzikami. Pierwszym razem było ich sześć (biegnących przez ulice) drugim cztery. Wbiegają wprost pod maskę auta. Trzeba uważać szczególnie w obszarach zalesionych i po zmroku. Dziki obecne są coraz częściej na naszych drogach.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Dziczyzna (dziki, sarny, jelenie ...) się wycwaniła. Nocami przy drodze czekają na jakiś pojazd, żeby im oświetlił przejście.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

• 10 miesięcy temu...

Chyba nie suchar, a rzeczywistość.

Świat oszalał. Pani w hipsterskiej kawiarni tłumaczy bariście, że chce zwykłą zmieloną kawę zalaną wrzątkiem, a on twierdzi, że tak się nie da.

I suchar.

Skąd SEOwiec  bierze wodę?

z ekranu

nihil fit sine causa

a jak już odkopałeś to sobie suchary przypomniałem :)

Pewien sprzedawca odnosił niesamowite sukcesy w sprzedaży systemów antywłamaniowych. Kiedyś zaprosił go prezes na rozmowę i się go pyta:
- Jak to możliwe że osiąga Pan tak wysokie wyniki w sprzedaży? Co Pan robi?
- Nic nadzwyczajnego, jak nikogo nie zastanę w domu to w kuchni na stole zostawiam im ulotkę z reklamą.

------------

----

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Dziczyzna (dziki, sarny, jelenie ...) się wycwaniła. Nocami przy drodze czekają na jakiś pojazd, żeby im oświetlił przejście.

Dokładnie tydzień temu rozjechałem sarnę. Droga oświetlona, wyskoczyła zza słupa, gdzie siedziała w krzakach. Nie było żadnych szans żeby jej nie stuknąć.

A teraz suchar: :D

Rodzice Jasia uprawiali sex w pozycji na pieska. Nagle w drzwiach stanął Jasio.

- Kurde, muszę wybrnąć z tej niezręcznej sytuacji - pomyślał ojciec.

- A ty! Niedobra! Ty... !! - ryknął ojciec i zaczął walić matce klapsy w pupę.Nie będziesz już Jasia więcej biła...!

- A masz...!!

A Jasio krzyczy:

- Super tatko, super!!! Wyruchaj jeszcze kota żeby mnie nie drapał!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności