Skocz do zawartości

Kupno i pozycjonowanie domeny tv

Garownik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chcę kupić tanio domenę tv. Gdzie to zrobić, jaki edytor tekstowy wybrać aby powstało coś na miarę serwisu z rejestracją, wszystko na czarnym tle i w stylu np. alekino.tv

Drugie pytanie to czy łatwo jest wypozycjonować taka stronę no i głównie jego podstrony na pierwsze pozycje w polskim google?

Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.

ja bym to w pajączku 1.1 zrobił..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Teraz będą pierdzielić, żebym znalazł sobie kurs, bo oni mnie nie będą uczyć,,,

sam znalazłeś rozwiązanie - no chyba że nie masz czasu to zleć komuś. Zadajesz ogólne pytania więc dostajesz takie odpowiedzi.

Żeby było Ci troszkę łatwiej dostać odpowiedź ....

Drugie pytanie to czy łatwo jest wypozycjonować taka stronę no i głównie jego podstrony na pierwsze pozycje w polskim google?

napisz co umiesz .

milionpincetdwadziewiecet razy powtarzano, nie tylko na tym forum, że domena nie ma wpływu na "trudność" pozycjonowania.. ale tobie nie chce się ruszyć czterech liter i użyć szukajki.. ostro zaczynasz.. zbierasz na bana na dzień dobry czy co??

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Garownik

Naprawdę daruj sobie ten serwis twój pomysł wyprzedza cię o jakieś 56 miesięcy nauki tworzenia stron internetowych, pozycjonowania i optymalizacji oraz wiedzy na temat hostingu.

P.S.

Takie serwisy jak alekino.pl działają na hostingach za które trzeba płacić co najmniej 100 PLN miesięcznie ;)

To nie będzie taki serwis jak alekino.tv, bo nawet takiego nie umiem zrobić jeszcze, chodzi o to, żeby miał moduł rejstracji, ciemne tło, slideshowa w nagłówku i podobny układ strony.

Powiedzmy, że narazie rezygnuje z końcówki tv, chcę zrobić stronę pod Wordpressa. Jaki hosting z domeną polecicie?

Mam na oku minihost za ok 50zł na rok z darmową domeną pl tylko, że nie ma kreatora stron.

Będę pracował na WP, ale jaki będę miał widok strony przy tworzeniu jak tam jest HTML.

Proszę się nie nabijać, tylko powiedzieć. Nie wiesz to się nie wypowiadaj.

Niestety po powyższej odpowiedzi popieram w 101% kolegę @cyber

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności