Skocz do zawartości

Kupno i pozycjonowanie domeny tv

Garownik

Rekomendowane odpowiedzi

@Garownik co masz dokładnie na myśli? Nie mylisz akceptacji z propagacją dns'ów? Propagacja to zazwyczaj ~24h.

@kuchwa masz jakieś inne, wiejskie mądrości do dodania?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Poprostu w w panelu mam:

Your domain is not pointing to our nameservers at the moment, so services such as FTP, File Manager, E-mail (and others) will not work correctly. You can find our nameservers at the "Accounts -> Details" section. Please mind that DNS might take up to 24 hours to propagate when the change is submitted.

to od wczoraj od ok 13.00 a jak wchodzę na stronę to w ogóle nie ma takiego adresu strony.

@up na banana zbierasz? nie dojdziesz nawet do 15 postów żeby stopkę wstawić i banana zaliczysz..

co wniosła twoja odpowiedź w temacie? na jakie pytanie odpowiedziałeś? bo autor wie, że spie*dolił ale nie wie co.. stąd pytanie..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Jak zauważyłeś po dacie rejestracji, średnio zależy mi na stopce a i banem się nie zmartwię. Sam zgryźliwie odpisałeś w trzecim poście a kilka postów niżej stałeś się wielkim obrońcą uciśnionych. Na jakie pytanie? Może naucz się wpierw czytać ze zrozumieniem, bo ja widzę, że autor w poście wyżej pytał ile rozchodzą się DNSY. Z doświadczenia wiem ( a mam serwery w różnych lokalizacjach ) że trwa to kilka minut więc napisałem mu że coś spier…. Wiec po cholerę bijesz piane i z pozerskim tekstem wyskakujesz, obrażającym ludzi mieszkających poza miastem.

uderz w stół a nożyce się odezwą.

EOT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności