Skocz do zawartości

[Wykonam] Linki z sygnaturek, ręcznie, duży site, moderowane i zadbane, tanio!

unfair

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj serdecznie,

Na imię mi Grzegorz Krasiński i chciałbym zaoferować Ci moje usługi z zakresu SEO, a konkretniej linki z polskich zadbanych oraz moderowanych forów w sygnaturce. Jestem młodą, ambitną oraz pełną energii osobą. Z branżą seo mam styczność od 2011 roku. Inwestując swoje pieniądze w moje usługi na pewno nie stracisz.

Oferta obejmuje:
Napisanie X postów na forach wraz z sygnaturką (anchor tekst, bądź bez - tutaj zależy od klienta). Fora na których zakładam konta oraz piszę posty są zadbane, moderowane, a co najważniejsze często odwiedzane, dzięki czemu wskaźnik Trust Flow, odwiedziny strony także wysoko podskoczą.
Konta zakładane ręcznie, posty także, dzięki czemu istnieje małe prawdopodobieństwo usunięcia postu przez moderatora (już nie mówię o plusach płynących ze strony Google...)

Cennik

• Konto, 2 posty, link w sygnaturce, koszt 1,5 zł, fora PR 0-7
  • Konto, 2 posty, link w sygnaturce, koszt 2 zł, fora PR 1-7
  • Konto, 5 postów, link w sygnaturce, koszt 5 zł, fora PR 3-7

Konta są zakładane na różnych silnikach forów SMF, Mybb etc., dzięki czemu tylko wzbogacimy nasz profil linków. Przy większych zleceniach upusty.

Płatność przelewem. Mniejsze zlecenia wykonuję do 48 godzin roboczych. Terminy wykonania większych zleceń ustalam z kupującym.

Kontakt:
e-mail: grzegorz[małpa]krasinski.info
Moje portfolio - krasinski.info

Pozdrawiam,
Grzegorz Krasiński

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności