Skocz do zawartości

Strona do oceny

websystem

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o ocenę strony

www.websystem-web.net

Strona zawiera również katalog

www.websystem-web.net/katalog/ :rolleyes:

Katalog Stron www.websystem-web.net/katalog/

Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne www.auto-market.com.pl

Link do Twojej strony na samej górze wyników wyszukiwania na portalu Wirtualna Polska

www.websystem-web.net/link_sponsorowany.php

Strona sprawia wrażenie nie dokończonej. Nie podoba mi się ta czcionka w poziomych menu u góry, poza tym, dlaczego tam są dwa menu poziome - rozprasza to uwagę. W ogóle pierwsze co trafia do użytkownika to same reklamy...

I co to takiego?

<META NAME="Revisit-after" CONTENT="10 days">

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Faktycznie czcionki są do kitu popracuję nad tym

Nie mogę się jednak z Wami zgodzic że na stronie nie wiadomo o czym ona jest wystarczy poczytac :rolleyes:

Ale dzięki za wypowiedzi

Pozdrawiam

Link do Twojej strony na samej górze wyników wyszukiwania na portalu Wirtualna Polska

Niestety w dzisiejszym świecie a w szczególności w internecie trzeba ludzi zachęcić do czytania a mnogość reklam i banerów kakofonia animacji reklamowej zachęca jedynie do kliknięcia krzyżyka w górnym prawym rogu ekranu. Oczywiście masz prawo się nie zgodzić z przeciętnym internatom a jako taki oceniam strony nie wdaję się w niuanse techniczne składnie walidacje od tego są lepsi o de mnie na tym forum. Ale jak chcesz mieć stałych odwiedzających z zainteresowaniem stronę to powinieneś brać pod uwagę opinie przeciętnych klikaczy.

bardzo interesujące to co mówisz i wpełni się z Tobą tym razem zgadzam :rolleyes:

Oferta na mojej stronie faktycznie kierowana jest do ludzxi mało obeznanych z informatyką

No ale własnie po to poddałem pod ocenę moją stronkę aby stałasię lepsza.

popracuję nad nią biorąc sobie do serca Wasze uwagi i pozwolę za jakiś czas pokazac ją po zmianach.

Pozdrawiam ;)

Właśnie, co czytać, skoro czytać się nie chce, bo wokół same rozpraszacze w postaci reklam. Wątpię, że skutecznych, bo jedyne, w co naprawdę chce się kliknąć, to wspomniany już dziś krzyżyk u góry z prawej. :rolleyes:

A jeśli chodzi o niuanse techniczne, nie trzeba być dużo lepszym, by dostrzec ten sajgon, który się tam wyprawia: wszystko wrzucone w tabeli (wypada tworzyć strony oparte na divach - u Ciebie doliczyłem się do 6 poziomu tabeli w tabeli), niby projektowanie stron, a elementy odpowiedzialne za wygląd nie są zebrane w css. To tak elementarne i ważne błędy, że nie ma co oceniać reszty, bez jakiejś poprawy w tym temacie.

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Dopiero w treści tego posta odkryłem, że to jest strona z ofertą !?.

Myśłę, że autorowi coś się pomyło chce zarabiac na reklamach czy na ofercie !?.

Jakaś paranoja. K;inet za 3 grosze ma powędrować do konkurencji.

Całoś nie leży mi w kontekście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności