bart200 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam. Prowadzę bloga na blogspocie. NIe mogę kliknąć w opcjęzarejestrowania bloga w adsense, piszą że nie spełnia wymagań. Myślę że mam za mało tekstów (8 po ok. 1000 znaków). Ile mniej więcej potrzeba? PS. fajne-akwarium.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Twój blog na pierwszy rzut oka odrzuca, to może być powód. Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Popraw stronę wizualnie. Ogólnie to działa to tak, że pierwszą stronę na koncie oni weryfikują ręcznie czy się nadaje, a kolejne możesz dodawać sam nawet w środku nocy. Czyt. ktoś wchodzi na twoją stronę, która wygląda jak marnej jakości zaplecze i zwyczajnie tego nie przepuszcza. Zmień szablon, dodaj zdjęcia i od razu ci zaakceptują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Rodziewicz Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Mam pytanie. Jeżeli zakładałem nowe blogi i dodawałem ręcznie reklamy z aktywnego konta adsense czy może to wpłynąć na blokade konta? Wiadomości z Irlandii: PoloniaIrlandia.pl | Irlandia Forum PoloniaIrlandia.pl/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Tak, jeśli nie spełniają regulaminu AdSense. Na upartego można je pewnie podciągnąć pod "małą ilość treści". Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ten blog wygląda strasznie. Teraz mało kto produkuje tak brzydkie zaplecze dla pierwszego poziomu. Adsense ma coraz wyższe wymagania jakościowe co do stron. Musisz się bardziej postarać. Treningi WattUp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart200 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Już poprawiłem wygląd i dodałem zdjęcia z wikipedii (legalnie) Tylko dodałem pare tekstów z mojego innego bloga, i żeby nie pomyśleli że to kopia treśli to zrobiłem przekierowania. To wystarczy czy usunąć to na tamtych starych stronach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart200 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 PS. Nie chodzi o to, że go nie przyjmują, lecz po prostu nie mogę tego bloga nawet zgłosić. Ma około 10 tekstów, dodałem już zdjęcia i zmieniłem wygląd, miał odwiedzających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbuDabi Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zatrudnij się do prac sezonowych w tydzień zarobisz więcej niż przez 3 lata na swoim blogu, chyba, że chcesz się uczyć to i owszem, ale o maturze nie zapominaj ponadto twój blog wygląda tak: https://web.archive.org/web/19970220173653/https://www.onet.pl/ tylko im się udało Tobie się już nie uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Literutopia Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Nieeee, nawet na tą chwilę to wygląda jak totalna amatorszczyzna. Poza tym wspomniane wcześniej wpisy na 1000 znaków - niemalże jak Tweety. Ja u siebie dodałam reklamy po 2 (!) latach funkcjonowania bloga i ciekawa jestem (teraz z perspektywy czasu), kiedy osiągnęłam poziom, który się do AdSense nadaje. Forum Copywriterów i SEO Copywriterów Grawitacje.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nie obraź się ale Twój blog wygląda tak jak te linki - kwestia czasu jak ktoś da Ci po łapkach za coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyakki Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zaplecza teraz się lepsze robi, nawet chyba farmy z generowanymi tekstami wyglądają lepiej. Ja zanim zacząłem zarabiać zrobiłem w zyciu kilkadzisiąt stron w tym kilka co miały po 2-3 tys RU dziennie (w 1999-2000 to było bardzo dużo). Reklamy wrzuciłem gdzies koło 2006. Pewnie jestem jedną z niewielu osób na tym forum, która na tym robi kasę z której da się wygodnie żyć więc bierz przykład. Sprzątanie po zgonach https://sprzataniepozgonach.pl/ Dezynfekcja i dezynsekcja https://www.isotech-pestcontrol.pl/ Ptaszyniec kurzy https://zwalczanie-ptaszynca.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcydiakon Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Przecież zmiana szablonu w bloggerze to parę kliknięć. Teksty są bardzo słabe, ale nie warto się poddawać, a widzę, że nic nowego nie dodałeś. U mnie adsense zaskoczyło po 8 nieudanych blogach, a na poprzednich wyrobiłem sobie doświadczenie. www.strefatekstu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Dyskretne linki mają szansę przejść na tym forum Różowy kolor w modzie. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.