Skocz do zawartości

Cytat tygodnia

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

kontynuacja cyklu. :)

Cytat

Ogólnie dzisiaj kategorycznie żadnego już nie przyjmę, nawet za 20k na frazy "skup zużytych narzędzi w pcimiu dolnym za free".

Źródło: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/193929-co-sie-dzieje-zmiana-modyfikacja-algorytmu/?p=1370022

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  Cytat

ps. i pomyśleć ze jeszcze rok temu wciskał multikody za 2,99 ...

Biznes rozwija się od łóżka polowego do "szczęk". ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Cytat

Zrobiłem paydaye, zrobiłem nasze frazy finansowe, zrobiłem PP.

Źródło: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/199232-przepychanka/?p=1370663

:hahaha:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

sam piszesz tresty, testy, testy.

zrobiłem wszystko w ciągu miesiąca. Także te frazy z PP, w których jesteś KRÓLEM.

Można, można, ale co z tego. :D Taki biznes to nie biznes. :D

W dniu 2.09.2014 o 10:51, SzlafRock napisał(a):

zrobiłem wszystko w ciągu miesiąca. Także te frazy z PP

fraza frazie nierówna. 3 i więcej wyrazowe wsadzisz ( prawie ) wszędzie przy odrobinie ..... . Jeśli 2 wyrazowe wsadziłeś w top 1-3, a jednowyrazową w top10 na PP i paydayach to znaczy że połowa świata to leszcze a Matt spędza swój urlop na agroturystycznej sielance u Ciebie.

Monitoruje wiele fraz PP na kilkunastu rynkach i jest wiele jednowyrazowych fraz gdzie od 15 maja do dzisiaj nie pojawiła się żadna nowa stronka w TOP50 . Czasami wpadają artykuły z większych portali informacyjnych i po kilku dniach wylatują. Dwu i trzy wyrazowe wsadzisz w okolice top15-20 . Jeśli są jakieś dziwne czcionki narodowe we frazie to troszkę wyżej.

Więc nie wprowadzaj w błąd. Bo na mnie i kilku jeszcze te opowieści nie wywierają wrażenia. Ale kilku innych może wpaść w depresję i jakieś niepotrzebne kompleksy.

PS. Nie załapałem. Teraz dopiero zauważyłem że to dział "Dowcipy" . No muszę ci się przyznać że udał ci się. Taki w stylu Monty Pythona.

Pozdrawiam

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

• 1 miesiąc temu...
  Cytat
czy jest jakieś narzedzie do sprawdzania dalekich pozycji w google na daną fraze kluczową powyżej 50 000 pozycji

no nie... jak tego wcześniej nie wychwyciłem :D

oplułem monitor kawą :D to się nazywa być hardcorem :D

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności